|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 277> |
Автор | |
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат Англичанец,
Французин и Блажо за тоа која секс поза им е најомилена:
Англичанецот: Јас најмногу сакам да бидам горе, да и го гледам прекрасното лице... Французинот: Јас сакам да сум
долу, да и ги гледам ци*ињата како и се нишаат. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца фармери разговараат.
- Мило ми е што ти и твојата жена, најпосле, сте го решиле вашиот брачен триаголник. -Да, го решивме. Ја изедовме овцата!!! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Џо видеото на фејсбук со кршењето на гитарата.
Луда работа... плус смеењето негово те тера уште да се смееш. И плус `дткањето... -Почекај сеа и насмеј се... -Hello... x) Трасссс! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика девица на кинески?
-Њу Нико Није Чуко! |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Погребалното претпријатие „Вечен Сон“ ги
поздравува сите пензионери со песната: „Чекам те код колима“ |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MAZOT .... - ZENO MORI .... MI KAZAA SO CELA MAALA SI SPIELA ... ZENATA.... - ICH DA NE SE SEKIRAS ... NAJDOBAR SI !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vlasi primile gosti i posle pet saati sedenje domakinov vika:Abe da ne
sakate da se osvezite nesto?
Gostite:Daaaa daaaa!!! Vlavot:Zenoo,aj otvori prozor,vozduh da vleze malce |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доагат гости кај Влав и гледат цел облечен во црно.
-Зошто бе ти така у црно. -Абе вчера татко ми умре. -Како бе кога сабајле го видовме стоеше на портата? -А не, ние така го потпревме за да прими пензија. |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една свиња ја прашува на другата:
-Што ќе бидеш ти кога ќе пораснеш ? -Па, се мислам меѓу виршла и домашна тенка ! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонско-Турски речник
ШВАЛЕРКА-јабанџи мерак анама СОПРУГА-дибидус баксуз СОПРУГ-тапија абдал НОВОРОДЕНЧЕ-сефте чоџук ВИАГРА-резил илач ГРУПЕН СЕКС-буљук фукара КОНДОМ-лезет најлон СИДА ТЕСТ-резил проба РАСПУШТЕНИЦА-сиктер ан’ма КИНДЕР ЈАЈЦЕ-чоџук ташак ШВАЛЕР-резил ортак СВЕКРВА-катил анама ПЕДЕР-газ мераклија БРАК-ујгун јарем СВАДБА-узур џева МЛАДОЖЕНЕЦ-јарем к’сметлија Изменето од Calipso - 26.Јуни.2010 во 18:59 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Внеси реплика | страница <1 115116117118119 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |