|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 41> |
Автор | |
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас мислам дека алфа е подобра од А1
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alfa podobra od a1 ova na majtap mi lici iskreno ti kazvam alfa ima emisii ama ne e tolku gledana i mene mi e na 64 kanal kako i na mnogu drugi
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
serbet televizija.. ne poznavam nikoj sto ja gleda....
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас па мислам дека не е најгледана
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
темава е отворена уште пред шехерезад, и тие турски глупости*, но пред неколку години на А1 на големо се гледаа шпански серии...сега рејтингот и го покачуваат турскиве серии, и тоа ти е.како може најгледаната тв да нема една серија што ќе биде комична како што порано си ја имаа According to Jim?и кога е последниот пат кога пуштиле добар филм, што не е после 1?и уште треба да се мачам со CSI-те епизоди, зашто мора да помине Долина на лисјата, Долина на волците, па после да дојдат нормалните серии...
*под турски глупости се подразбираат сите турски серии налик на шпанските, и доколку има овде некој што ги гледа, длабоко му се извинувам за изразот Изменето од Charmedgirl18 - 22.Јуни.2010 во 12:17 |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ги гледам Морам да го СЛУШАМ Кога лисјата паѓаат затоа што не знам кога точно ќе почне Долина на Волците. Програмата ја измешаа. Една недела во еден термин ги даваат филмовиве, друга недела во друг. А и ова ексклузив (или што и да е - не го гледам) што го направија толку долго |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа форумска бабичке, жал ми е...мене сите сапуници ми се глупости, освен комичните! |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не само што е најгледана туку е и најобјективна ....... затоа е нормално , најгледана ........ браво за А1
|
|
foerbah
Група Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...најобјективна???...нешто што вреди на а1...утринска програма...тркало на среќата и милионер...можеби нешто ицпуштив.отсекогаш играле прљаво и со ниски удари...уште кога стошичка беше директор...
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A1 i Alfa se najkvalitetni vo se.I ne ja nabivaat nivnata vistina kako Latas koj ja upropasti Sitel.No tuka e Pastirot, ke im pomogne.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopshto ne e gledana od moja strana ,
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a1 e najdobra tv ama ne ja klavajte alfa tv za vtora smesno e tuka se kanal 5 telma sitel sto se godini vo eterot alfa e dobra ama ne e tolku gledana nemozi da se tokmi so ostanatite volci vo eterot
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |