|
Мотив,причина,повод за напуштање? |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | ||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако ти светне некогаш „доста е“, ама ако...
Изменето од connected - 22.Јуни.2010 во 07:36 |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nishto....najlesno e da napushtish.....umetnost e da opstanesh......zatoa e dolgogodishen partner neli?? |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa so negovite 28 godini ne mi lici bas na dete No kako i da e, mnogu gledam na sitnici i sum ziva pedanterija , a posto on ne gi ispolnuva kriteriumite , jbg inaku vopsto nisto e mu spremam , bas naprvotiv pocnuvame so prva faza : ignoriranje i pravenje na Toso pa ako e dovolno inteligenten ke mu stane jasno zosto jas na indirenten nacin se ponasam taka ne deka ne mozam i na direkten , no mnogu e cuvstvitelen i ne sakam da mi placi , da ne reci deka nemam oset , pa mora indirektno poleka poleka dodeka sam ne sfati |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izneveruvanjeto...
|
||
young padawan
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
greota...maliot nema pojma sto mu spremas
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa i ne e bas dologodisen segasniov moj partner, no vo sekoj slucaj ke nabrojam nekoi raboti poradi koi sakam da go otkacam : --->- dosaden mi e ----- jas si sakam nesto novo , svezo , dobro de avanturist sum --->- glup e ili se pravi glup so postavuvanje na glupi prasanja --->- ne si stoi na zborot ,,,,znaci koga ke se kaze da se zavrsi nekoja rabota primer vo 10 h , on sekogas docni 2 saati , ne daj boze da treba da izvesti nekoj , cesto mu se desava da zaboravi sto trebalo da napravi --->- ic ne e pristoen u smisla koga sedneme da jademe , on jade ko zivotno --->- mrzeliv e , a toa strasno me nervira posto jas sum polna so energija , i nemam namera celo vreme da go motiviram da stane od krevet , da ne se izlezava --->- placko ,,,auuuuuuuu pa mene mi treba maz so cvrst karakter a ne dete sto ke mi place ako ne go dobie toa sto go saka --->-leta so pamet ,,, u smisla pravime muabet i na moment koj znae na kojA misli pa ne e prisuten , a toa me vadi od takt ............... Ima i drugi raboti , no nema smisla sega da nabrojuvam , taka da , dzabe e kolku i da me saka , kolku i da mi bide veren i da me slusa ,,,,sepak ne mi go pravi merakot i vreme e veke da go otkacam , aman veke , se iznervirav dodeka pisuvam |
||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izneveruvane,cotek,ete za toa mozam da go ostavam za 1 minuta!
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да не заборавам - агресиjа и насилство. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исто. Премногу ме гуши, љубоморен е и посесивен. Не трпам такви работи.
Исто би прекинала врска и ако е монотоно све и ако више не осеќам ама баш ништо према него. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
опсесивност и лjубомора. |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kejt
kojsumjas....samo neame isti mislenja otidov decki se citame vecer |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Блу, најлепша си кад се смејеш
Којси.... кул си ти, кој рече дека мислеше лошо |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОК...
Не мислев ништо лошо... |
||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |