|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 45> |
Автор | |||||||||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Па тоа е единственото добро во бугарската музика (цицките и гзовите) Уствари само гзовите, цицките се вештачки Изменето од LiDivio - 11.Јуни.2010 во 14:37 |
|||||||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
На подфорум Музика сте, не заборавајте.
|
|||||||||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
инаку тиги, не се секирај, има разновидна музика и во другиве балкански земји, само не ја познаваме, исто како што тие не ја познаваат нашата |
|||||||||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||||||||||||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
хммм изедначено...
|
|||||||||||||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||||||||||||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
[
Па тоа е единственото добро во бугарската музика (цицките и гзовите) Уствари само гзовите, цицките се вештачки [/QUOTE] Изменето од mimicria - 14.Јуни.2010 во 11:28 |
|||||||||||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||||||||||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Забораваш нешто:
|
|||||||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Не се поведувајте по резултатите од анкетата.
До пред 2 години темата била оставена со можност за повеќекратно гласање, па некои членови и се заборавиле гласајќи |
|||||||||||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Претпоставував дека е такво нешто |
|||||||||||||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||||||||||||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Изменето од Анастеа - 20.Јуни.2010 во 10:50 |
|||||||||||||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Изменето од Анастеа - 20.Јуни.2010 во 10:50 |
|||||||||||||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Deja vu
Еве ви го гласачот, сам се јави... |
|||||||||||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Зошто не може два пати да гласам Бугарската музика ми е напорна за слушање. Глава почнува да ме боли |
|||||||||||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||||||||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
бугарската музика на вага!!! |
|||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 3233343536 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |