|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 158159160161162 240> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Градот Скопје планира да објави конк*рс за име на плажата на Вардар што минатата недела ја промовираше градоначалникот.
Бидејќи на тој потег има две цевки од канализација се думаат дали плажата да се вика "Кака-Кабана" или по името на градоначалникот на Скопје "Коце-Кабана" |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докторе, згазнав на скршено шише! - се жали пациентот. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааа ова го препишале од ИДИВИДИ |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја бабичка незнаела да пополни чек. Продавачката била љубезна и и покажала.
- Ќерко мори, го пополнив чекот, ами како да го потпишам сега? - Бабо потпиши се како што се потпишуваш обично, како на честитка, писмо... - А така. - И се потпишала "ВЕ САКА БАБА" |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi sobiraat evreite i im vikaat:
Denes e den za rekreacija, ke igrate vaterpolo..(i evreite se raduvaat) Vie ke nosite sini kapcinja, dodeka aligatorite ke igraat bez kapcinja.. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во автобус една девојка замолила:
- Ве молам, дали може да ми го отстапите седиштето, бремена сум. - Не личите многу на бремена... Колку време сте бремена? - Околу пола саат... ама нозеве ми се како отсечени! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Цветко во кафана и прашува:
- Кој е овде посилен од мене? Стануваат тројца батки:- Ние сме! - Е па, дојдете да го бутнеме југово Изменето од sanja-a - 19.Јуни.2010 во 17:26 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува наркоман, партал напраен, во црква и го гледа попот цел во црно. И му вика:
-Нинџа, добра ти е собава, само постериве ти се малку стари |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во некое село поставувале струја, па го прашале некој селанец:
-Дали сакате висок или низок напон? -Дајте висок, што повисок може, да не го фатат децата! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си оделе два петла по улица и едниот петел му рекол на другиот:
- Ај ќе идеме до месарницана да гледаме голи кокошки!!! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си шетал господ по рајот и така сретнал некоја бабичка.
- Бабичке бидејќи денеска сум расположен, ајде кажи една желба да ти исполнам. - Леле, мили боже, многу сакам да сум жива. - Нема проблем, - рекол господ и ја ставил во топломер. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две бубалици.
- Знаеш дека моите за викендов ќе одат во село? - Блазе тебе, ќе си учиш на глас! |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сретнале двајца другари кои студирале заедно на Градежен факултет:
- Кај си бе батка, шо направи ти, се вработи ли некаде? - Се вработив. - Па каде се вработи? - Во една мешовита фирма. - И што работиш таму? - Мешам бетон! |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат два фрижидера по улица и среќаваат машина за перење, па едниот му вика на другиот:
- Види ја оваа како меша! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 158159160161162 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |