IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2010 во 22:10
Бро,

Ме болат прстите за да ти пишувам што и како ми се случува изненадување

Само ќе ти кажам дека не знам зошто, ама песнава не да е глупа, а сепак ја слушам цел ден. изненадување

не, не, не сум со сите. изненадување
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 17:10
...
Неодамна зачленетата ти Тиги, некако изненади денеска, пред се самата себеси, а потоа и нејзините домашни.
Имено, го чешлам косиштево пред огледало и поминува мајка ми и ми вика:
-Малку си се збуцкала, не мислиш?
-Знам.

Знам дека сум здебелена и тоа мнооогу, ама знаеш што? Не ми беше гајле! Воопшто! За прв пат во животот не ми беше гајле како изгледам!    Којзнае, можеби бидејќи сум едноставно среќна... можеби бидејќи ме опк*ружуваат луѓе што ги сакам и ме сакаат... не знам.
Битно, убаво се осеќам... одамна вака не ми било. И убаво е ова чувство. Дефинитивно.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 23:25

Драг Идивиди...

Оваа е една од најтешките и најбитните години во мојот живот...секој ден ми носи ново изненадување, понекогаш убаво и пријатно понекогаш не...искрено се навикнав на тоа, јасно ми е одамна дека не е се така розово во животот...вчера со една моја постапка се надминав себе си и се изборив за една работа, која денес резултираше со добри резултати за мене и за некои други луѓе, баш ми е мило поради тоа и се надевам дека нема да биде за џабе...не би сакала истиот пат да го минеме повторно,но не зависи се од мене нелизбунетостќе се потрудам во иднина да остварам некои од моите зацртани цели, но само здравје...некои од нив веќе се реализирани и баш сум среќна поради тоанамигнување пред мене стојат уште многу предизвици...

Овде ќе завршам, зесега е сосема доволно...ќе ти пишам повторно ова не е мое прво и последно писмоголемо%20гушкање

P.S Како еден од твоите понови членови можам да ти кажам дека те засакав за брзо време и ветувам дека ќе те посетувам секогаш кога сум во можностголемо%20гушкање биди ми поздравен...

Кон врв
Charmedgirl18 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Мај.2009
Поени: 868
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Charmedgirl18 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2010 во 12:02
Драг Идивиди,
денес една особа цел ден ќе ми се качува на глава.сигурна сум во тоа.единствен излез-да се отвори прозорецот од малата моја собичка на деветти кат, и да се научам да летам...
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2010 во 15:40
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Драг Идивиди

Schatzii  ме наежи со тоа во P.S
--------
 Деновиве се изначитав се и сешто на твоите странициизненадување. Си мислам..луѓево се пореметиле или немаат што да прават па си играат вака.
ЛП се стварно моќна работа. Прочитав работи за мене што немаат врска со вистинската јас и тоа стварно ме налути и изнервиралутина. Па после кога ќе размислам подобро, нека зборат - и така немаат попаметна работа.
Еден твој член ми се исповедаизненадување - интересни работи се учат од луѓево!

Ејј дааа...сега ми текна на една друга ера на форумов. Кои фаци беаголема%20насмевкаголема%20насмевка Имаше прав дијалог (добро де понекогаш и монологплазење). Тие личности не се активни а кога би биле форумов би бил уште поинтересно место. Абе што да ти зборам - убави спомениголема%20насмевка. Време за кое вреди да се зборувасреќа
Ајде доста ти беше за денес.
Si bese ednash edno vreme....drndrn.. da skratam malku..........koga bevme edna druzina i togash imashe edna granny na forumot koja postirashe najdobri komentari vo toa vreme.Pozdrav do mojata granny!!!!
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2010 во 21:47
Драг...
Зошто пендинг апрувал????? (претерав со емотиконов )

___

Каква ме дала ваква мајка природа... ни сама незнам. Толку да се летам по bad boys.
Кој тип видов... ау!
Маица со Металика, долга собрана коса, црна обетка на лево уво, зелекасти очи, уууубава, неодолива насмевка... плус смисол за хумор.
Ма, да го изедеш!
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 15:41

Драг ИдиВиди...
Oh , so much to tell you dear friend . . .
Епа наводно , сум ги имал сите поени + 5 додатни , и ме примиле во тоа гимназијата . Океј , далеку е , ама барем ќе ми резервираат бесплатна слободна карта голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка . Ќе се чаталам на пензионерите. . . ѓавол
И тука сум јас , на вага заедно со моите желби , потреби и цели . . .
И тука сме , статус кво .
Чекам да ми стигне новиот инструмент . Па да го чкртнам тоа од мојата листа .
Еве едно прашање , кој е коефициентот на надополнување на редовите на to-do листата ,како не би биле без цели и без желби во животот , но сепак не би биле не-реални ? ? ? Оо ,те молам кажи ми .

Сајонара...

Изменето од zamislena - 21.Јуни.2010 во 11:51
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2010 во 23:40
Идивиди...
sometimeѕ... life is a bitch!
Пробувам да бидам поголема кучка, но не иде. Не сум таква сорта. Зошто!?
Зошто не може да не ми е гајле како некој се чувствува денес?
Зошто морам секому да помогнам, а потоа ништо не добивам за возврат?
Зошто не сум егоистична кучка, без насмевка на лице кога токму тоа се бара во даден момент, кога токму тоа е орудие за опстанок!?

„1000 зошто 1000 затоа“ не би помогнале тука.

Изменето од Tiggy Vicious - 19.Јуни.2010 во 23:41
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2010 во 13:30
Бро,

Денес добив неочекуван day-offголема%20насмевка. Или пак сам си зедов слободен ден, оти вчера најдобриот ми другар беше славел роденден, а јас знаеш дека не сум кршач на атери, па се` што ми дадоа, се` испив.изненадувањеголема%20насмевка

Инаку, после пооооооооодолго време, многу работи ми се средени во животов, и да ти кажам чудно се осеќам.смеење Необично, ко шубе да ми е, мирно спијам на вечер. поспаностголема%20насмевка

Одам на излет денес, ако другиве не ги споебат пак плановите за денес, мора вчерашното да излезе негде.

А, сакав да ти кажам некои работи пред некој ден, за другиве што пишуваат по тебе, ама ај за друг пат. Може ќе треба екипа од комуналец да најмиме, за да те исчисти.

Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2010 во 14:17
Е бабе бабе супермен е секогаш тука само треба да се побараплазење
Но драг Идивиди...Чудно тоа знаеш да им поматиш умот на луѓево...не де не дека до тебе е...убаво си си пишал ти демек место за дружење разменување на мислења  ти идејата била...Е јака ти душа стварно...Има еден скопски муабет  "Да знае Водно да збори што не ќе слушнеш..."А што ли ќе си изнакажете пак вие да седнете на едно кафе-муабет...дефинитивно Водно ќе се осеќа демодирано...Може ќе ти рече и еееееееее се сменија времињава....Али имаш збрано мудрост ти знаеш не ќе е до времето народов очуручил...Искрено не ми е јасно да некој седнува со такви намери да некому и се заканува...да без око му трепне искача со машки влегува со женски ник...итн итн...но Боже мој што се не видов па и не треба човек да се чуди...само ти драг Идивиди држи ме скраја од такви...Барем кога на кратно и ќе ти минам во носталгија на некои убави времиња и моменти...
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 00:22
DRAG IDIVIDI....

ABE KAJ TI SE VETERANITE???????

Изменето од zamislena - 21.Јуни.2010 во 11:47
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 00:34
DRAG IDIVIDI ...
DA ZNAES DEKA JAS SI OSTANAV PITU GULI...

EBA GO....
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 14:00
Драг идивиди... не знам зошто пендинг апрувал ми бапнала замислена... сварно незнам.

Иначе... let me tell you something...
ме примија во медицина! Алелуја!
И така фино лепо, следните четири години затвор ќе ги поминам учејќи за црева, бубрези, мозоци, различни шитови, ама едвај чекам. Мај дрим. Ај на здравје!
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2010 во 14:24
замисленост

Драг Идивиди

Што е ова
Originally posted by computer computer напиша:

Темава ја отварам за ние корисниците да ја користиме како онлајн дневник. Нешто во стилот - драг дневнику, драг идивиди.
Бидејќи толку време поминуваме на форумов, зошто да не би можеле и да му се пофалиме за нешто убаво, да му кукаме за нешто неубаво, да му го раскажеме денот, блабла ...

збунетост
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,233 секунди.