IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Машко- женска  комуникација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Машко- женска комуникација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 14151617>
Автор
Порака
Hedonistka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Shapeshifter

Регистриран: 17.Јуни.2010
Статус: Офлајн
Поени: 282
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hedonistka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:08
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Originally posted by Hedonistka Hedonistka напиша:

ami i kaj nas ne e sigurno ami ako e zenet ako ima nekakov defekt i ne sakam nekoj da mi se zalepi za avantura toa mozes sekogash da go imash ne mozesh po specijalno da imash neshto ili unikat ..

Znachi ultimativno zbunet e vo pravo - mazhite mozhat da se nudat kolkui shto sakaat, no zhenite biraat.

Da ama toa ne znachi i deka vie ne birate neli?
Ako e za taka i vie prebirate da ima dolgi noze 2 metra, da ima gradi kako pamela anderson i neznam sho ti jas i mozebi ne sum vo pravo no pojketo mazi baraat poveke otkolku shto mozat da podnesat a se zadovoluvaat so najmalku e toa ne mozam da go svatam i posle ke kazvaat deka imaat strav od ubavi zeni..znae6 li kolku zeni se sami i toa ubavi zeni..logichno na toa e deka da mazite se nudat ama sekogash pogreshnite..
If you are reading this, get a life!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:11
Колку знам околу згодни жени има стално некој да се мота и не можеш да дојдеш на ред
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Shapeshifter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hedonistka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:14
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Колку знам околу згодни жени има стално некој да се мота и не можеш да дојдеш на ред

Da ama mozi tochno taa tebe te bendisva a ti ne se osuduvash da doidesh do nea samo zatoa shto ima mn mazi okolu nea ..primer izlegvame so drugar na diskoteka i toa ne znachi deka sme zaedno..
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:15
Originally posted by Hedonistka Hedonistka напиша:

..logichno na toa e deka da mazite se nudat ama sekogash pogreshnite..

E, e, e... sega od tebe govori nezadovolna zhena, govori egoto i suetata.

Sega zboruvash za sebe. Luta i nezadovolna si od mazhite zatoa shto si ubava i nikoj ne mozhe da ja vidi tvojata vrednost, tuku ja gledaat vo tamu "nekoi drugi zhenski".

Kako prvo, nema neubava zhena. SITE zheni se ubavi, no ne se site za sekoj mazh.

Kako vtoro, sekoj mazh ne saka da se vrze za sekoja zhena, no bi sakal da se zapoznae i da ima izvesna vrska so nekoi zheni.

Kako treto, ne go govori onoa citiranoto bidejki so toa velish oti ti kje bidesh pogreshen izbor, tebe kje te najde pogreshen mazh.

Изменето од Messenger - 17.Јуни.2010 во 18:17
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:16
Да бе, љубоморни мајмуни околу и мора да се тепам и после ќе ме нарече силеџија
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:19
zbunet, taka e!

Zhenata e taa shto treba da dade znak deka se interesira za vnimanieto na odereden mazh.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Shapeshifter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hedonistka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:22
Za informacija jas sum mn zadovolena zena od sekakov aspekt mozebi ne kako shto sakaat roditelite tocno no jas se realizirav kako lichnost i postignav toa shto sakav ..toa shto do sebe si nemam nekoj maz ne go gledam kako nedostatok tuku kako predimstvo zboruvam za sebe si..imam mnogu maski prijateli i odlichno komunicirame i se razbirame no ako zboruvame za ljubov i seks..mozesh da najdesh po sekoe vreme osobenno seks:)taka da toa ne me pravi pogreshen izbor za pogreshiot maz..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Shapeshifter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hedonistka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:23

Да бе, љубоморни мајмуни околу и мора да се тепам и после ќе ме нарече силеџија

E pa neznam kade ziveesh da za morash da se tepash no spored tebe zenskata bira taka da ako si vistinskiot chovek za nea..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:24
И да им бега сама и да се очешува од тебе и демек нешто и паднало, а ти треба да и’ се загледаш во очи и да го дигнеш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Shapeshifter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hedonistka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:28

И да им бега сама и да се очешува од тебе и демек нешто и паднало, а ти треба да и’ се загледаш во очи и да го дигнеш

A be zbunet kakvi se tie filmovi ili tie shmizli i toa dramatiziranje..mozebi zatoa shto sum vo druga drjava mi e porazlichno da i tuka ima takvi ama pojketo zeni se realni i toa e..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:33
Мала шала среќа. Обично се зезам и некои кои не се разбираат од хумор ги сваќаат сериозно моите изјави надевајќи се дека толку ми е капацитетот.

Како и да е, сега е многу полесно, жените се многу подиректни и не се срамат толку да си го побараат тоа што им се допаѓа. Не само кај тебе така, и тука е така  среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Shapeshifter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hedonistka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:36

Мала шала среќа. Обично се зезам и некои кои не се разбираат од хумор ги сваќаат сериозно моите изјави надевајќи се дека толку ми е капацитетот.Како и да е, сега е многу полесно, жените се многу подиректни и не се срамат толку да си го побараат тоа што им се допаѓа. Не само кај тебе така, и тука е така  среќа

Ne deka ne te svativ tuku ima i takvi ami zasho togas sporime..ima mashko-zenska komunikacija:)
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:38
Kolku da se najdeme vo muabet.

Gopod ne sozdal vakvi mashki i zhenski, kakvi shto sme... moralo da ima seriozna prichina zoshto go storil toa.

Изменето од Messenger - 17.Јуни.2010 во 18:39
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2010 во 18:39
Не спориме, се зезаме големо%20гушкање , мене ми беше интересно и пријатно
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 14151617>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,282 секунди.