![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 255256257258259 708> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк...Малку пирка ветренце...ајмо народе на шетање
![]() |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
СДК...
Овие над мене.... ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА Емиле уште замени го лаборант со лабрадор ,- и симнувам капа... ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ ![]() ![]() ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
СДК
Ако тука не се насмеам, нема никаде ![]() ....а место тие двете од горе, зошто да не одбере забен техничар ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
СДК Емил, човек, колку и да слушаш турбо, те обожавам!
![]() Медицинска сестра мислев. ![]() А забен техничар, нема шанси! |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
sdk...kako ke go podnesam ovoa zeshkotoooooo
![]() |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
СДК ДТАСЈДДКТИДТЛОТЕПЖА???????? ИЛИ ВО ПРЕВОД - дали ти анитче сакаш јас да дојдам кај тебе и да те ладам оти ти е премногу жешко а?????? ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
СДК Ќе ја примат ![]() Ќе се вклопи многу лесно. ![]() Ќе запознае премногу такви и ќе научи дека не треба да верува ни на сопствената сенка ![]() Не се плаши, брзо ќе помине ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
|
zzzzzzzzzzzz
![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
сдк...немам веќе тутун
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
SDK i jas isto taka.... nemam vise...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
СДК
Кога ќе го видам ова мене ми иде да се расплачам.(цело време едитира - ја жалам) ![]() ![]()
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
СДК Сања се врати вистина се врати
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
сдк...за озбилно
![]() ![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 255256257258259 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |