|
Мотив , инспирација , елан ... |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На овие прашања(неконструктивни по темата) ,мислам дека Messenger ќе ти даде најдобар одговор. Изменето од renatax - 15.Јуни.2010 во 18:23 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па штом пишувате на темава, би требало отприлика да знаете што е офф, а што не е офф-топик.
Затоа јас ко неук, да ве прашам, да ме упатите, да знам во која насока да се мотивирам. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata e: Мотив , инспирација , елан ...
Ako ima shto da kazhete vo vrska so toa - povelete. Ako ne, poshtedete gi chlenovite od nesoodvetni komentari i repliki. Se slozhuvam so Anarchy, temava ne znachi deka mozhe da se pishuva za bilo shto, samo da se motivira za nekakva diskusija. Topikot e shto e motiv, insipiracija i elan, a ne "Daj ti mi nekakov motiv, inspiracija i elan". Изменето од Messenger - 15.Јуни.2010 во 18:27 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако веќе се вклучуваш на темата ...еве да помогнам,пробај од овде. Ајде почни,па да се надоврземе . |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
eptendosadno1
Сениор ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема што да се сложуваш со господинот , ТЕМАТА НЕ Е ТЕМА ! Имате Забелешки и коментари за ИДИВИДИ |
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е проблемот јас да почнам. Проблемот е што се мешаат темите, се мешаат подфорумите. Ако сакам да читам нешто на вероисповед, ќе одам таму, нема да читам тука. Неосновано е да се пишуваат коментари и да се отвара дискусија за божја убавина, кога веќе постои таква тема во вероисповед, а притоа се скршнува од првобитната идеја и насока по која треба да се движи темава.
Затоа прашав јас дали е дозволено ако јас сум мотивиран од било која тема која постои на форумов, да коментирам токму на оваа тема. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako ne!
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
eptendosadno1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O tempora o mores! Неможам да те натерам да ја согледаш горната реченица како ИЗРЕКА . Дозволено е , во демократска и плурална средина да згрешиш и да ја прифатиш горната реченица како “ ИНТЕНЗИВЕН к*рС ПО ЛАТИНСКИ “ . А тоа значи дека јас одговорив на учесник на оваа тема за МОТИВИТЕ И ИНСПИРАЦИЈАТА на “ вишата сила “ како една од причините за немање мотив , инспитрација и елан кај друг учесник . Божјата убавина е пример а не тема , во темата мотив ...... Патетиката е што тебе ти е дозволено да бидеш офф-сиде само затоа што некој не е сигурен во себе па му треба некој да го к*ражи Изменето од eptendosadno1 - 15.Јуни.2010 во 19:01 |
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поштеди ме од изреки нареден пат.
Јас не знам дали воопшто самиот се читаш и гледаш што имаш напишано по темава. Не знам дали гледаш од каде започна, каде продолжи и каде ја водиш дискусијава. Оти вистински калабалак коментариве ти се. |
|
eptendosadno1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова , и нема нареден пат :
Нема мотив, нема инспирација, нема елан за пишување тука... Се прашувам зошто? Јас само полемизирав во врска со темата и одговорив на поставеното прашање ... П.С. Сигурен ли си дека е изрека ? Изменето од eptendosadno1 - 15.Јуни.2010 во 19:12 |
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vratete se na temata.
eptendosadno1, ti navistina ne se sekjavash kako ja postavi temava? Temata ne bila tema? Da te potsetam:
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цицерон не бил плачко
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Различни времиња, чудни обичаи среќа немало у негово време -Pending Approval |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za sekoj ke dojde momentot koga ke mora da se potrudi...........
........i koga na vrvot na listata so prioriteti ke treba da se stavi samiot sebe.. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |