|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 113114115116117 277> |
Автор | |||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako se vika vlainka? Lady gaga
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кои се четирите најголеми сексаџии во историјата?
-Толстој,три години ја "работеше" Ана Каренина.... -Наполеон,умре на Св.Елена.... -Хитлер,им ебе мамата на сите Евреи.... -Ленин,татко на сите комунисти. |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
- Тато, татоооооо...ако не ми дозволиш да се омажам за него...ќе се фрлам во Вардар :(
- Слободно ќерко фрли се, немаш гајле...секоја гуска знае да плива!!! |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Излегува мајката на балкон и ја вика ќерка си - Ајде дооомааа.... - Зошто? Ми студи? - Не, ти се јаде! |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НЕ ЈА МЕНУВАЈ ТЕМАТА
Трајче се враќа дома доцна во ноќта и ја начекува неговата жена со непознат маж во креветот. -На што личи ова?-се развикала жената.-Каде шеташ олку доцна? -А кој е овој маж?-прашува Трајче -Не се одалечувај од темата, -го прекинува жена му. Трајчеееееее, офтопик си бил |
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
12 МАШКИ ПРАВИЛА ЗА МУНДИЈАЛОТ
"30 дена телевизорот е само мој" Дванаесет
машки правила како да се однесуваат сите девојки, сопруги,
љубовници или било какви преставнички на понежниот пол за
време на Светското првенство. |
|||
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што е успех?
-Кога имаш 2 години успех е......... да не мочаш во гаќи -Кога имаш 12 години успех е....... да имаш другари -Кога имаш 17 години успех е....... да имаш возачка -Кога имаш 18 години успех е....... да имаш секс -Кога имаш 35 години успех е....... да имаш пари -Кога имаш 50 години успех е....... да имаш пари -Кога имаш 60 години успех е....... да имаш секс -Кога имаш 70 години успех е....... да имаш возачка -Кога имаш 75 години успех е....... да имаш другари -Кога имаш 80 години успех е....... да не мочаш во гаќи |
|||
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MOGUCNOSTI ZENA
Do 20 godina...........................divlja kao Azija Od 20-30 godina........................zarka kao Afrika Od 30-40 godina........................tehnicki izradjena kao Rusija Od 40-50 godina........................ekonomski dotjerana kao Amerika Od 50-60 godina........................raspadnuta kao Europa Od 60-70 godina........................van prometa kao Australija MOGUCNOSTI MUSKARACA Do 30 godina...........................kad hocu Od 30-40 godina........................samo nocu Od 40-50 godina........................jos se moze Od 50-60 godina........................pomozi Boze Od 60-70 godina........................nije lako Od 70-80 godina........................bas nikako |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Другар ми, сабајле...
тој: што напрае, ја бендиса ова??? јас: абе чоек, грда, ко сандак е... та и 10цм повисока од мене.... ништо на незе испакнато освен носот... тој: аман бе па и ти , аман, крајо не ти се најдува.... јас: па грда ми е , што сеа.. тој: е добро де.... да ја праев јас , поуба ќе ја направев ... така ко за тебе... вака шо да ти прам... |
|||
Внеси реплика | страница <1 113114115116117 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |