|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 157158159160161 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде Циганот ги крие парите од жена му и децата??
ПОД САПУНОТ |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку пијаници се потребни за да сменат светилка?
- Двајца, едниот да ја држи светилката, а другиот да пие додека собата не почне да се врти. |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога Пинокио пораснал, го пратил татко му да си бара девојка. После некое време се вратил Пинокио целиот скиснат:
-Што е работава, изгледа не фати ништо? -Најдов, само ти си ми го направил патлакот четвртаст и кога ќе се соблечам сите ми се смеат и бегаат од мене. -Добро бе сине, па тоа не е проблем, земи ти малку со шмиргла и сам дотерај го како што треба да биде. Си отишол така Пинокио и после некое време кога дошол кај татко му, овој пак го прашал: -Сега добро ли е, има ли девојчиња? -Ма какви девојчиња, тоа шмирглата е супер! |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го бркале џандарите еден наркоман.И овој немајќи каде да се скрие скокнал во едно езеро и џандарите го фатиле.А наркоманот им рекол: пуштете ме ќе ви исполнам три желби.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле Гиго и Цветко и Зоки му вика на Крсто кај си бе Спасе
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто адвокат ја прочешлува Библијата пред да умре?
- Бара дупки |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Омилен виц на моја пријателка од која е преземен во трајна своина и комплетна применливост
Прилепчанец- Што правиш? Итар Пејо- Така Прилепчанецот- Е што одговор е овој ИП- Е Пејовски де. Ти ме прашуваш што правам, јас ке ти кажам јадам лубеница. Ти ке ми речеш дај една филија, јас ќе ти речам не даам. Ти ке ме прашаш зошто, јас ке ти речам ТАКААААА. Сега јасно ти е? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се качил Црногорец во полн автобус. На првата станица возачот и викнал на патниците:
- Ајде ќе ве молам сите, одете малку пооназад, да влезат други луѓе! Се помрднале сите, па и Црногорецот мрзоволно. На следната станица повторно возачот: - Ајде уште малку назад, да има место за сите! На тоа Црногорецот дофрла: - Добро бе мајсторе, ја ти платив да се возам, а не пешки да одам! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди зајак еден ден низ шума и сретнува волчјак, па го прашува:
- Што си ти? - Јас сум волчјак. Мајка ми е кучка, татко ми е волк. Продолжува понатаму зајакот и сретнува мазга. Ја прашува: - Што си пак ти? - Јас сум мазга. Мајка ми е магарица, а татко ми коњ. Оди зајакот понатаму, па сретнува коњска мува. Ја прашува: - А ти, што си? - Јас сум коњска мува.... - Абе, ај не заебавај!? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж се прибира со жена од бар.Утрото се буди и вика:
- Крокодил, крокодил! Жената се буди и го прашува: - Каде, каде? Мажот одговара: - Леле, леле, па и зборува |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја прашува синот мајката: -Каде завршува расипаниот автомобил?
-Му го продаваат на татко ти. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На медицински факултет професорот ја прашува студентката.
- Колешке, колку сперматозоиди има во тестисите на мажите? - Паааа, голтка, голтка ипол! |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е разлика меѓу добри и лоши цицки.
Меѓу добри стои гердан, меѓу лоши пупак. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе одишол во јавно ВЦ но истото било зафатено, па бидејќи не можел да издржи му викнал на тој внатре:
- Аман ајде побрзај, имам пролив. А човекот внатре: - Аууууу.... блазе си ти.... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 157158159160161 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |