![]() |
|
Интелигенција |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Автор | |
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
стварно се умори бијонсе1. ептендосадно нема разбирање ич.па колку ли мака е да испастираш се ова
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
i bijonse....sto se sluci vo slednata epizoda?
![]() Da ni kazese kako ti ja dozivuvas i sto tvoeto bitie ima da kaze za nea? Ostavi go eptendosadniot,nema so da praj te skokotka bezvez,sto i ne gledam deka e ubavo za citanje ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
паааа во следната еписода
![]() по долги непреспиени ноки да дознаеме ал децата ке се земаат ал не.... само се стискаат во кревет...... видовме дека сепак интелегенцијата преовлада.... и тие се зедоја...... ![]() шалче Џош ...малку за атмосфера.... ![]() фала газелче на вниманието еве и јас ќе испијам едно интелегентно кафе натенане ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Nekoj cajo otisol vo Mensa Makedonija i naucil sto e intelegencija.Celiot poln so intelegencija odi kaj nacalnikot.
"abe nacalnice znaes li ti sto e intelegencija?"-cajoto "Ne znam,ajde kazi"-nacalnikot E sea fintata bila da ja stavi rakata na masa i da go natera da cukne po nea,a on vo meguvreme da ja trgne.Posto nemalo masa vo hodnikot on ja stavil rakata na lice ![]() ...ete toa ti e intelegencija Изменето од Joshua_Tree - 10.Јуни.2010 во 20:47 |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
не не.......знаеш што е интелегенција??
испратиле русите агент во Америка...... ете и обратно американците испратиле агент во Русија.... и двата агенти биле совршено спремни..... НО ![]() во Русија го фатиле америчкиот агент само за 10 мин .... ЗАШТО?? ![]() Тој долго време бил приготвуван , знаел совршено руски јазик, бил облечен како русин, пиел вотка , ги имал -знаел сите руски обичаи ...... со еден ззбор бил скоро идеален, а сепак го фатиле и тоа за 10 мин во огромен хотел со 1000 гости... ЗАШТО?? КАКО Е МОЖНО??? ОДГОВОРИ ![]() Изменето од bijonse1 - 10.Јуни.2010 во 20:58 |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Тестирајте ја интелигенцијата
Мене ми испадна дека сум просечно глупа/паметна. ![]() Добро е и тоа. ![]() IQ=100. На рамно. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
И сега што со таа бројка , што мислиш да превземеш ? Ќе читаш повеќе ? ![]() ![]() Мала шала , бијонсе1 ![]() ![]() ![]() Па да го искористам просторов . бијонсе , оние индијанци од Амазон немаат потреба да измислуваат тркало , чевли и сл. , па така да не ги бива ни за космонаути , ЗАТОА ШТО НИЧЕ Е ВО ПРАВО , за жал ( што би рекле демократите , хуманистите од НАТО ) ![]() Изменето од eptendosadno1 - 10.Јуни.2010 во 23:28 |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ваљда.
![]() ![]() Абе мала сум имам уште за учење што ти е... ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Па имаш , да , да , малку е 100 . Е кога ќе завршиш со учење измери си интелигенцијата , затоа што според бијонсе таа ќе ти биде поголема , што повеќе учиш и старееш , стануваш поинтелигентен , на 90 години - Вундер баба , нели бијонсе ![]() ![]() ![]() Изменето од eptendosadno1 - 10.Јуни.2010 во 23:35 |
|
![]() |
|
ај одговори на прашањето што му го поставив на Џош...
![]() а ти можеш инат да си тераш....ако не прифаќаш толку факти....тогаш не знам ....ете се откажувам....не можам со тебе ......може ќе бидеш посреќен ако се осетиш како победник ![]() |
|
![]() |
|
Јас го фрлив белиот пешкир на арената . Од тебе очекува знак , ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Па тоа е толку просто , и финтата е стара .
Бенетон , Русија тоа не е - United Colors |
|
![]() |
|
Не , не е убаво да се знае кога ќе умреш , колку си интелигенен и сл. Затоа што бремето ќе го носиш додека си жив . НЕ ПРАВЕТЕ ТЕСТ !!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Бијонси , од лично искуство не верувам на вакви тестови...
Што да правам , кога првиот тест кој го направив ми извади 134 поени , вториот - 112 , а третиот 156 , ги правев уште , се дур не сфатив во каква заблуда сум... интелигенција , како што би рекол ептендосадно - ‘бла бла бла...‘ , во овој случај - ептен досадно!!! Делувам глупаво и атипично во социјални ситуации , и ретко размислувам логички , освен ако не е зададен конкретен проблем... И се дур не ми се здосади размислувам. Кога некој ми врши притисок , нормално , тешко иде. Не викам дека концептот ‘интелигенција‘ не е валиден , викам дека АјКју тестовите се ‘срање‘ , и ‘бадијала‘. . . И не , не се фалам , мразам ‘интелигентни луѓе‘ , кои се водат само според логички најисправниот заклучок , кога во заклучокот не ги рачунаат основните човечки вредности и потреби . . . и да , се сакам себеси... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |