|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената во кревет збеснува.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш баба Рога фатила младо момче и рекла:
- Ако ја погодиш загатката ќе ти се одадам, но ако не ја знаеш ќе те изедам. Младото момче размислило: - Подобро да ме изеде... А бабата продолжила: - Што е тоа, зелено е, живее во мочуриште, скока, започнува на буквата Ж а завршува на А? - Скакулец! Ах ти палавко! Викнала баба Рога, - Погоди! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
три девојчиња седат на клупа во парк а околу нив се врти некој педофил .........
првата вечер им дава бомбони и си оди .....
исто втората , трета и така цела недела ..........
8 - от ден исто ......... и едното им вели на другите...........
овој додека ни побара , ќе осиромаши ........
сите пари ќе ги потроши за бомбони ..............
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој човек требало да има секс со некоја стварно "голема" жена. Само што се качил на неа, ја прашува:
- Може да ја изгасам сијалицата? - Што е бе, да не си срамежлив? - Не, ми го гори газот. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oде некој педофил пред основно училиште и гледа едно девојче и оди до кај неа ја штипка за образ и и вика:
- Што направи чиче? - Чиче ме штипна за образ. Овој зема ја бацува во уста и и вика: - Што направи чиче? - Чиче ме баци во уста. И гледа педофилов, ај оваа лесна е, ќе одам ќе ја опнам еднаш нема да се буни. И ја носи во кола, ја еб*, ја еб* и откако свршува и вика: - Што направи чиче? - Чиче фати сида!! |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден Ирец не се чувствувал добро и отишол на лекар. Лекарот го
прегледал и му кажал дека е болен од рак и дека му остануваат живот
уште неколку месеци живот. Надвор го чекал синот, му ја кажал страшната
вест и рекол: Ние Ирците пиеме од радост, и од мака. Да одиме да пиеме.
Отишле двајцата во еден паб и започнале да пијат виски. После некое
време се појавил некој пријател на таткото и го прашал зошто толку
многу пијат. Таткото рекол:
- Бев на лекар, ми рекоа дека имам сида и дека ми остануваат уште неколку месеци живот. Затоа пиеме. Кога пријателот си отидел, синот прашал: - Тато нели имаш рак, зошто сега велиш дека имаш сида? - Синко, за да не ја е**т мајка ти кога ќе умрам. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил бе, ова е веќе за црн хумор... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот се спремал за печалба и се разделиле кај железничка. Возот тргнал ,тој преку прозорецот извикал: -женооо да чуваш децатаa!!!!!!. жената- шоооо!!!!!!. мажот- да чуваш децатаааа!!! жената- шооооо!!!!!!!!!!!! мажот- ма оди е * и се.. жената- ааааа добро добро.. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му оди синот на татко му и му вика: Тато,тато вчера го имав првиот сексуален однос во мојот живот!
-И татко му се израдувал: Браво бе сине седни да ми кажеш како ти беше? -И синов: Не можам тато газот ме боли! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничката ги прашала децата:
- Ајде деца нека каже некој нешто чудно, ама да биде вистинито. Малиот Трпе прв се јавил: - Патлакот е тврд, а нема коски! - Срамота, ајде седи таму и нека каже некој друг нешто интересно. Пак само малиот Трпе крева рака: - Дундите се влажни, а никогаш не зарѓуваат. - Трпе прекини веќе со тие глупости, ајде некој друг да слушнам. Пак само Трпе се јавува: - Земјата е округла наставничке! - Добро округла е, па што има тука чудно? - Округла е, а луѓето се ебаваат на секое ќоше! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е разликата помеѓу секс со докторка и секс со професорка?
Докторката после сексот вика следниот, а професорката вика ајде да повториме |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega bash preeku telefon mi go kazhaja...
,,....shto pravi zhenska vo krevet izmegju dvajca skopski fraeri?? ??aa?? aa?aaa?? a? -Im smeta !!!..,, |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"hahahaha",...ama smeshno!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек во такси и го прашува возачот:
-Може да пушам? -Може, ако не ти смета воланот. |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |