IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Што би им кажале на професорите ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би им кажале на професорите ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 32>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 14:13
shto beshe temata tuka?!изненадувањезбунетост

ustvari,..se e ok!

...sepak,...na profesor neshto mu kazuva!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 14:17
Originally posted by brza brza напиша:

..pa i da im kazam neshto,..nema da me chujat,.osven  ako gospod ne e ...i poshtar!голема%20насмевка

Ајдееее денеска ти е ден за обожавателкигазење%20од%20смеење. Веќе втора обожавателкаголемо%20гушкање
Кажи си ти, та нели само телото умира-душата не. И пази молимте, кажеш нешто што не штима и духот на учителката  те потегне за увонамигнување ( леле само да не ми замерат верските фанатици дека правам пародија од верското учење)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 14:30
ehh,..sega me ispalshi i изненадување,...ne kazuvam nishto ponataka!

...намигнување.............thank'sголемо%20гушкање
Кон врв
KastuS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јуни.2010
Локација: Macedonia
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 14:37
Ма нееееее .... верските фанатици нема за што да потегнат иницијатива против ... може единствено и тој дух на наставниците да се контролира од духовни просветни контролори ... или од духовите на образовните инспектори ... изгледа како тргнало ке станеме ДУХОВНА ДРЖАВА...
"Not bound to swear allegiance to any master, wherever the wind takes me I travel as a visitor."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 14:44
paa,..fizichkava nikako da ni trgne,изненадување..mozebi spasot e vo ...duhovnata!голема%20насмевка
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 14:51
Хммммм ........ како би изгледало сето тоа, духот на наставникот го прогонува ученикот во вид на кошмари, и од ненадеш се појавува духот на просветниот советник и започнува општ хаос летаат духовни листови, летаат книги ... коси на сите страни, ... двајцата, заедно со ученикот, едно торнадо формираат и се покрива сликата со изместена фаца на ученикот ....... се будат тројцата и изненадно викаат ЛЕЛЕ КОШМАР !!!

Каков филм би било тоа .....
"Not bound to swear allegiance to any master, wherever the wind takes me I travel as a visitor."
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 15:07
Учителко..убав муабетѕ...со уште поубво друштво, ама време е да сервираш ручекот  ..да ручаш и да си легнеш...да сонуваш духови на професориголема%20насмевка
пс... малкуооооффф..
Должноста повикува...семејството на прво место...големо%20гушкање
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 16:51
Ова на мене се однесуваше или онака општ муабет ??? Бидејки не сум учителка .... машко сум е една работа, сосема друга е работата ...

И пак се враќаме на она што е загубено ...СЕМЕЈНИ ВРЕДНОСТИ ....
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 21:36
Чао чао морончиња, фала што ми зезнавте многу моменти во овие 8 години...
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 22:10
Секој со своето мислење ... секој со своето искуство ....
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 22:15
А мама од каде па заклучи дека јас сум женска особа ????? Сум машко, сум филозоф, сум ..... кул тип (знам и таков да бидам, ама пустата философија ме микса како таков) .... По која анализа дојде до таков заклучок ? (иако е погрешен резултатот ама не е важно)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2010 во 23:18
Originally posted by KastuS KastuS напиша:

А мама од каде па заклучи дека јас сум женска особа ????? Сум машко, сум филозоф, сум ..... кул тип (знам и таков да бидам, ама пустата философија ме микса како таков) .... По која анализа дојде до таков заклучок ? (иако е погрешен резултатот ама не е важно)
aj,...shtom ni ja nema "babichkata" голема%20насмевка...jas da ti objasnam:..taa si ima obichaj odvreme na vreme ,...sama na sebe neshto da si kazuva,pa,....taka i sega.!

...tukuзбунетост,...se chudam samo shto ti so takvi opsezni psihosocijalni analizi na nacistite vo onaa germanija,..ne go sfati  toa.изненадување
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 00:19
Види .... тоа ми е маната ... реалноста ме тера да ја кажам ... доста споредби правам во светов и доста до сега сум открил небулози од многу страни ... па и дел кон нас ... реалноста е многу интересна ствар .... чуда може да направи, широки хоризонти да отвори .... сини неба, планини долини ... е шалам, ... човек добро е понекогаш реално да настапува
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KastuS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2010 во 00:23
аха ... значи и стана досаден муабетот и реши да си посвети малку време ... е да зарем сите не сме биле во слична ситуација ... затоа не сконтав, ... ма нема везе СИТЕ СМЕ РАСЕАНИ ПОНЕКОГАШ (барем си признавам)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.