|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 89101112 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе влегува во месара. - Имате влакно од коњска опашка, ми треба за жица од бас гитара? - А да ти дадам ја дунда од крава па да свириш на усна хармоника!?
|
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NASA pravi spektakularna misija u vselena, pratile ekipaz od 3 svinji i Trpe... Se redat intervjua, se predlagaat nobelovi nagradi za dostignuvanja, site televizii izvestuvaat za misijata, se intersiraat za Trpe...
Nekade u pozadina tehnickiot tim si ja vrsi rabotata: -Svinja br.1 - vkluci gi rotacionite motori i nasoci go shatlot vo pravec normalen na sonceto. - Naredbata izvrsena, odgovara svinjata... -Svinja br.2 - izvrsi merenja na parametrite i proveri gi komandite za misijata... -Naredbata e izvrsena... -Svinja br.3... Spremi se za planiranata eksk*rzija vo vselenata, da se izvrsat tocni otcituvanja na zracenjeto od sonceto... -Pristapuvam kon naredbata... -Trpe... Trpe! Ziti se, ne fakjaj nisto, samo spremi ja hranata i nahrani gi svinjite... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана биле 15 год во брак. Секоја вечер имале редовен секс, но
Трпе настојувал тоа да биде со угаснато светло. Една вечер додека имале секс Трпана случајно ја упалила ламбичката покрај креветот и забележала дека Трпе ја онади со вибратор и му рекла: -Трпе веднаш да ми го објасниш ова!!! А на ова и одговорил: - Јас лесно ќе ти го објаснам ова ама ај ти мене објасни ми ги трите деца |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trpe работел во продавница за погребални сандаци и шефот му рекол да биде љубезен со муштериите.Доаѓа првиот муштерија, Trpe му продадил сандак и на крајот му вика:- Фала господине, дојдете ни пак!
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговара малиот Трпе со татко му и го прашува како да си фати девојка.
Татко му му вели, ќе ја однесеш на Водно ќе седнете и ќе и речеш: -Ги гледаш sвездите на небото , сите ке ги симнам за тебе. И малиот Трпе ја носи симпатијата на Водно седнуваат ама времето било облачно немало ниедна sвезда. И не знаел што да и каже па и вели: - Го гледаш оној каменот што стои таму? Ако ти го акнам од глава сите sвезди ке видиш. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се фуцкаат баба и Трпе...Бабава му вика-
Уфф...леле....синко....полека....срцево!
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе го учи син му да плива:
- Мавтај, мавтај со рацете, абе мавтај со рацете, мавтај... Мавтај бе ќе се удавиш... Е јебига! |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе прави саботна шема во Трговски, со откопчан патент. Го среќава еден пријател...
- Трпе бе, цел трговски ти се смее, откопчан ти е шлицот! - Е, знам де, вчера шетав со откопчана кошула па ми се здрви вратот! |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |