|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 155156157158159 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат маж и жена:
Тој: - Драга моја...вечерва сакам само за мене да бидеш Заспаната убавица... Таа: - Нема проблем миличок...секако, штом те видам ме фаќа дремка... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како се вика на германски дечко кој многу се грижи за својата девојка?
- Цурбриген. |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој човек долго време полагал за возачка дозвола,но никако да положи. Кога по десетти пат отишол да полага и завршил со испитот,другар му го прашал:
-И, положи?
-Не знам, го чекам инструкторот да излезе од болница,па да ми каже што сум направил.
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Америкнец,французин и македонец патувале со брод. Кога се нашле среде океан,излегол ѓаволот и им рекол:
-Имате право да најдете еден предмет и да го фрлите во водата. Ако го најдам,ќе ве изедам,ако не слободни сте.
Прв почнал да бара американецот. Барал,барал и на крај се сетил да фрли игла. Скокнал ѓаволот во океанот и по пет минути се вратил со иглата во раката. Оп... го лапнал и го изел американецот. На ред дошол французинот. Овој скинал влакно од косата и го фрлил. Ѓаволот скокнал,го нашол влакното и го изел и французинот. Македонецот пак смешкајќи се,извадил нешто бело од џебот и брзо го фрлил во океанот. Ѓаволот скокнал да го бара предметот. Барал тој така еден час,два,три,четири часа...ден,два,три...
Четвртиот ден се појавил на палубата на бродот и му рекол на македонецот:
-Не успеав да откријам што фрли во водата. Нема да те изедам,но те молам кажи ми што беше...
А македонецот смирено му одговорил:
-Шумлива таблета.
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот и го подметнува весникот под нос на жената:
-Прочитај ја оваа статија за рибите,мила. - ошто? -Од нив би можела да научиш како се молчи. -Прво ти од нив научи како се пие само вода! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле тројца мажи, и зборувале за тоа чија жена има поголем задник.
- Мојава, кога ќе седне на шоља, не може да ја видиш шољата. - Не е тоа ништо, вели вториот, мојата не може да помине низ врата од големиот задник, мора низ прозорец да влегува. А третиот вика: -А мојата има плави очи. Е што има тоа врска со голем задник? - Е па се друго е задник. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошол Црногорец во полиција со перница....
Полицаецот го прашува: "Кажете господине, што сакате?" Црногорецот: "Па слушнав за лежечки полицајци и сакам да се пријавам" |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две жени.
- Ти уствари колку години имаше. - 25! - Е ај не ме заебавај лани ми кажа исто дека имаш 25! - Е јас не сум од оние кои еднаш велат едно, после друго! |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Синот го прашува татка си: -Тато што е тоа политика Таткото малку се позамислува па одговара: -Види сине ќе ти објаснам со пример...јас носам пари во нашата куќа значи јас сум Капитализам...мајка ти ги распределува парите значи таа е Влада...дедо ти нагледува дали се е во ред значи тој е Синдикат...нашата куќна помошничка е Работничка класа....сите се трудиме на тебе да ти биде поубаво значи ти си Народ....а твоето мало братче е Иднината....сега сине разбра ли што е политика. Малиот одговара дека за него е прекомплицирано и дека прво ќе ја преспие ноќта па утре изутрина ќе му одговори на татко си што разбрал. Но во текот на ноќта неговиот пом... Види повеќеал брат ги наполнува пелените и малиот не знаејќи што да прави оди во собата на мајка му да ја разбуди....но таа спие премногу цврсто и по неколку обиди малиот се откажува и се упатува во собата на татко му.....а таму што ќе види татко му ја "работи" куќната помошничка, дедо му ваојерски ѕирка низ прозорец, а малиот никој не го ни забележува.Видел невидел си се вратил во кревет. Изутрината татко му го прашува: -Синко разбра што е политика -Да,одговара синот Капитализмот ја искористува работничката класа Синдикатот гледа и не превзема ништо. Владата спие.
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува некој во пожарна: -Ало,пожарна!? -Да,повелете. -Абе се тепаат овде еден џандар и доктор,па не знаев кај да се јавам...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исповед на едно детенце:
- Сакам да умрам спокојно во сон како дедо ми, а не врискајќи од страв како патниците во неговиот автобус. |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На море едно дете се бања и вика по мајка му:
- Мамо, помогни ми, ме фати грч!!!! Една жена го слушнала ова и му вели на синот: - Сине, кога ќе одиш да се капеш во морето не оди далеку, има грчеви. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две баби си праат муабет за внуците. Првата вика: леле оној мој внук ке ме умре. Пропалица невидена, тежок криминалец. Ништо не учи, по цел ден или е на интернет или девојки брка или со тоа ролерите вози негде,....
А вторава вика: Е мојот внук по цел ден седи дома, слабо излегува, нон-стоп учи.. Или доктор или пилот ќе стане. Првата баба ќе пукнела од мака, па вели: Е како тоа или доктор или пилот, кога нема ништо слично во тие професии? А бтората баба и одговара: Па знаеш стално кога ќе влезам во соба, го гледам он со шприцовите и иглите и ми вика, Бабо ќе летамеее! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde da se nasmeeme malku...
Отишла новинарка во некое село да прави интервју со некој сточар. - Кој е вашиот најсреќен ден во животот? - Тоа беше една пролет кога мојата најомилена овце се изгуби, па цело село ја баравме и после долго барање ја најдовме и од радост сите и се изредивме! Новинаркава збунето: - Мислев духовно кога сте биле најсреќни? - Е тоа беше кога ми се изгуби кравата Милка, цело село ја бараше , мислевме дека волци ја заклале, ама ја најдовме, и после од радост сите и се изредивме! Новинаркава комплетно збунета го прашува? - А најтажен ден кој вие? Чичево се натажува: - Еднаш и ја се изгубив... Изменето од Lithium - 10.Јуни.2010 во 13:57 |
|
Внеси реплика | страница <1 155156157158159 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |