|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 173> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честит празник на Власите... мамамд
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честитки до СИТЕ припадници на Влашката заедница во Македонија..и учесници на овој Форум.. Секако ...честитки по повод Празникот (за кој ете..и јас ..кажано искрено...не знам скоро ништо)..и до нам многу попопознатиот член на Форумов..госпоѓата (чинам дека беше) mamad.
пс
Некој ...евентуално збор нафрлен на ..наречи го и појаснеување..за нас нели неупатените ...во значението на Празникот ...за Власите.
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку е влаинка мамамд и јас и го честитам празникот на власите.
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uniea ti Armanjlor dit Machidunii
"Влашката Унија во Македонија" Изменето од Buggyman - 23.Мај.2010 во 19:46 |
|
Homo homini lupus est...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам на сите.
Малку информации има во темата Власи во Историја за самиот празник и неговото празнување. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава ќе ја ставам актуелна да ви биде секогаш при рака кога сакате да постирате или коментирате некоја вест или настан од секојдневието, а не знаете кај да ја сместите. Доколку веќе има соодветна или иста тема на подфорумов, јас ќе ги префрлам постовите за да се развие дискусија на соодветното место. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле соседите ама малер денеска, Бојко го македонизираа во Ватикан...
На ватиканската телевизија бугарскиот премиер-македонскиПа и знамето свртено наопаку |
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se e zatrueno od politika. |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
Maznik
Група Регистриран: 03.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A, shto se odnesuva do FR ambasadorot, ili e slab so matematika ili so logika (edno ke da e). Eve jas ke mu pomognam (istoto ke mu go kazham i pri prvata moja sredba so nego denovive): << NIE MAKEDONCITE SAKAME VO EU I NATO BEZ PROMENA NA IMETO>> Toa pokazhuva anketata na Dnevnik i tuka nema kontradiktornosti ama bash nikakvi. Takvo neshto ne e predmet na pregovorite verificirani vo UN.i nikoj nema pravo so toa da ne ucenuva. I ushte neshto : Kaj nas Makedoncite INAETOT E PRAVOPROPORCIONALEN SO PRITISOKOT |
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ццц..ретко ставам цели вести..обично ставам линк ...ама ова оди цело
Не ме фиромизирај!“Во делот хакирање скопјаните се 100 години пред нас“ – коментираат грчките блогери. А токму блоговите, денеска се единствениот извор на информации за Грците,бидејќи грчките новинари решија да стапат во 24 часовен штрајк. Незадоволни се од реформите во социјалниот систем, за кои преговара грчката влада со ММФ и европската централна банка. Членовите на Здруженијата на новинари и фоторепортери гласаа против новите мерки, а резултатите од спроведеното гласање денеска беа доставени до претседателот на парламентот и членовите на партиите. Паралелно со новинарите, штрајкуваат и адвокатите и нотарите, но и вработените во јавниот превоз, поради што грчката престолнина остана без метро, автобуси, трамваи и тролејбуси. Штрајковите продолжуваат во сабота за кога е најавен протест организиран од синдикатот на државни службеници и сојузот на работници од приватниот сектор. Изменето од mamamd - 03.Јуни.2010 во 19:17 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=mamamd]
ццц..ретко ставам цели вести..обично ставам линк ...ама ова оди цело
Не ме фиромизирај!“Во делот хакирање скопјаните се 100 години пред нас“ – коментираат грчките блогери. [/QUOTEmene samo ova me bode i intrigira,...na shto toa se gordeat makedoncite,.....mozebi na ogromnata kolichina na volna,....shto ja plasiraat na ,...makedonskiot pazar? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Станува збор за погоден тајминг, во Грција денеска новинарите се на штрајк па нема вести така да ова е сепак единствена вест која мора да ја читаат.
|
|
Внеси реплика | страница <1 4950515253 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |