|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 154155156157158 240> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo ova ne go razbrav
Учителката: Кој збор почнува на буквата п, а означува нешто што може да биде влажно или суво и што мажите сакаат да го гледаат? Иван: Пат |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Памела Андерсон правела операција на крајниците.
Зошто? -Проширува деловен простор. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јапонско-Македонски речник |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана си пие кафе со комшиката и си муабетат- Оној мојон Трпе отиде по риба пред 3 дена и ни траг ни глас од него, да не фатил некоја шваљерка?- Ту ма Трпано одма на најлошо помислуваш, можда се удавил?
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овчарот Трпе се оженил. Бидејќи работата му била да ги пасе овците во планина се договорил со жена му кога ќе пукне со пушката оваа веднаш да дојде и да имаат секс.Еднаш така било, вторпат исто, третиот пат овој пукал, пукал, жена му никаде ја немало. Се симнува Трпе лут од планината, влегува дома, и го прашува татко му.- Кај е онаа мојана, цел шаржер потрошив!- А бе сине откако почна сезонава на лов, онаа твојана не се прибра дома.
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во авион на сред лет пилотот и се обраќа на патниците: |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Финале на Светското првенство во фудбал, еден тип седи во целосно распродадениот стадион и покрај себе гледа едно слободно место. Иритиран и изненаден го прашува гледачот до празното столче зошто никој не седи таму...Овој му одговори: - Па тоа место и припаѓаше на мојата жена која почина. Ова ми е прво финале кое го гледам без неа.- Охх, многу ми е жал, прими го моето сочуство...Но, зарем никој од вашите блиски роднини и пријатели не сакаше да дојди, сепак ова е финале?- Не, сите се одлучија да одат на погреб....
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно семејство оди на ручек.Јаделе кебапчиња.Се најале и им останало едно кебапче.Дошол келнерот и го видел и му рекол на детето:
-мали ај изеди го кебапчето да ти порасне пачето. Кога го слушнала тоа мајката го удрила детето по рака и му рекла: -Не ти,татко ти нека го изеде!!! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Кој ќе остане последен во авионот, ќе го чисти!
|
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден човек на велосипед постојано ја преминувал границата со поголема
вреќа на багажникот. Цариниците редовно ја прегледувале вреќата, но
никогаш ништо не наоѓале во нејзе освен обичен песок.
-Па добро, сигурно не шверцувате песок? - нервозно го прашал цариникот кој секогаш се фаќал за вреќата. -Не - одговорил мирно патникот. -Ви давам чесен збор - инсистирал цариникот - дека ништо нема да Ви се случи ако ми признаете што шверцувате преку граница. -Штом е така, тогаш ќе Ви кажам: пренесувам велосипеди |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лежи човек на смртна постела и го моли докторот:
Докторе, Ве молам во мојата посмртница да напишете дека сум починал од СИДА. Е зошто баш од СИДА? Па,од кога ќе починам никој да је плеска женами, а тие што ја имаат плескано до сега, да умрат од страв! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во морето среќно си пливаат сардини кога наеднаш пред нив се појавува подморница. Малите сардинчиња уплашени се сокриле позади мајка им:
-Не се плашете, тоа се само луѓе во конзерва! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фатил некој БАКСУЗ златна рипка.......... И му умрела
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа мажот дома, влегува во спалната и што да види...женаму сошвалер вкревет.Швалерот одеднаш скокнал, набрзина си ги собрал алиштатаи му ја дувнал низ врата.Изнервиран мажот и се свртел на жената и
разочарано и рекол: -Аман мори кај го најде овој некултурен, ни мене здраво ни тебе фала. |
|
|
Внеси реплика | страница <1 154155156157158 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |