|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 100> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Разбрав дека Евровизија била вечер, од срањата кои се изнагледав минативе години мислам дека оваа година намерно ќе ја прескокнам.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
реков ама пу-пу не се важи,
имено под силен притисок на одредени луѓе и со досадни смс-ови ме натераа во име на сеирот да ја гледам Евровизија И ја гледав, и како секогаш тоа па тоа и тоа....најглупата песна победи Изменето од Glenn - 30.Мај.2010 во 14:23 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
Само што се вратив од универзална. Супер беше! Најубав ден! После ќе излеземе со екипата. Нема да седиме до касно, саат-два и толку. Имам нешто работа да довршам. Изменето од computer - 30.Мај.2010 во 18:50 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ти треба тоа Џо!
_____________ Драг идивиди... Дефинитивно се сложувам со тоа што Глен го имаше кажано околу другарството во тема Колку и верувате на најдобрата другарка. Уууу... какви кучки! За љубомората нема лек... јбг, тоа е. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Чудно е колку некои луѓе мо=ат ниско да паднат... па дури и на фејсбук се лигават. Ма иди убиј се бре девојко! Или иди кај еден доообар чичко, психолог се вика, јави ми се како поминало! |
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
Поправив оценките... фала богу. Дури и сама сконтав како се пресметува таа факинг глупа плоштина на пирамида. Сите петки, само граѓанско зезнав работата... Ма кој го ебе граѓанско! ___ Имам најубав, најсрцкаст, најфин и најзабавен партнер у свет! |
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди...
Морам да ти признаам нешто... Во последно време приметувам дека светов, а посебно интернетот е полн со чудни профили на луѓе. Живеат двоен живот, имаат статус на подвоени личности, а најтрагичното е што се соживуваат со тоа, па кога ќе влезат во тесно или ќорсокак се повлекуваат и измислуваат разно разни само за нив веројатни приказни, а сепак толку многу провидни. Како и да е, се надевам дека таквите се многу ретко личности, кои со тек на време ќе побараат стручна помош и ќе се излечат од тие синдроми и комплекси... И за крај мој драг Идивиди само ќе додадам, т.е ќе изјавам... НЕ МИ Е КРИВО ШТО МЕ ЛАЖЕЛЕ, КРИВО МИ Е ШТО МИСЛАТ ДЕКА ИМ ВЕРУВАМ.... Со почит, Твој NRGMKD... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бро,
знаеш како викаат, ако сам не си го испотиш газето, никој нема да ти ја сработи работата. Па така, ме чекаат пеколни 7 дена учење, ама многу учење и само учење, одмор само за спиење. Па доста беше одмор дури од септември минатата година. Исклучувам моб., интернет, заклучувам врата, предходно се снабдив со кафиња, зелен чај и некои апчиња за контрацепц...концентрација де и спремен сум за забегување. Инаку, последно време слабо ме има, ама од пусти обврски што побрзо. А, и не си стариот добар форум како порано. Те има некој изнасадено со лошо семе, па виреат секакви суштества. Ама ако, ќе дојде крај на се што не е добро, ќе светнеш во стариот добар сјај (можеби). И, нешто најново, убо било да сум слободен пак. Глата ме боли само за мене сега, не мислам многу за другите (само за фамилијава де) и не ни планирам пак да навлегувам во некои си не знам какви врски. Ајт сеа, послем 7 дена може пак да се читаме. |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш јас кога ќе решам да ти ѕвонам ти мобилниот си го исклучил иди бегај ___________________________________ Нејсе, Идивиди I feel so tired.... Психички повеќе отколку физички. Изминатиов период само трчкав натаму наваму за една работа. Не дека не се исплатеше, ќе видам резултати наредна недела и знај дека ако не се исплатело - ќе баталам сè! Е па да, вложувај труд - а резултати нема, до сега - јок. До сега не се исплатеше. Знај ова е мој последен обид. Кога не оди - не оди. Со сила убајна не бидува..... ...... До мене е, а? Или можеби само bad luck? Станувам сурова можеби, а? |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
@Lithium...
се во животот се исплати.... и тие што чекаат дочекуваат да ... ама најдоброто иде кај тие што се борат... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
твоите страни се полни со смешни коментари...се смеаам до солзи некогаш |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идивиди
утре ќе шетнам низ Источна Македонија. Викендов ќе биде одлично.....Знам. И сабота испланирано и недела испланирано чао |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди....
веќе ми е дојдено преку „еден дел од телово“... Учи .... учи... учи... и пак учи по тоа математиката и пак 1..... абе мајката, како планира да не скорни по хемија пола клас во 2 часа Не е салам... така мене ми се чини... уствари.... станувам една површна личност во последно време и ич не ми е гајле за ништо .... морам тоа да го санирам додека е во почетна фаза ... |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
дали тоа волсваген се уклучил на форум? ма није могуче, факат није могуче да е од апчињата, па да ми се присторува ова! |
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |