|
Само за машките на форумов |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez!...ako si ubava bez,...ke si ubava i so......samo takva ubavina e vistinska ubavina.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene moj brat pa tokmak
ama kje go prevospitam zimi se |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a,priznavam ,..ima i nekoi povekje se "palat" na ...veshtachka ubavina,...kako bratov...nesuden...
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tu bre
kaj denes samo mudrosti vestacka?????? abe brat na nekoja ni mikelangelo so leonardo u kombinacija ne mozat da napravat nisto osim veligdensko jajce tuka zborime ako e uba so da ne e pouba se palam brej brej se palam bre na nogi .. ako bash sakas da znaes |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"....tuka zborime ako e uba so da ne e pouba"
... ......ete i bratot ubo kazue isto shto i jas samo,...sho ne sfakja deka isto kazuva,... ...i posle,on ke mi kazuva... ponisko,..vazi be brat,...samo naprai mi mesto malku tamu ,...dole.... |
|
|
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Малку ..смеа ..на сметка на мажите..............
1. Зошто мажите се како делфини? Се тврди дека се интелигенти, а уште никој нема докажано. 2. Зошто мажите се како микробранова печка? Се загреваат за 15 секунди. 3. Зошто мажите се како сперматозоиди? Само еден од милион е од некаква корист..... 4. Зошто мажот не може да биде убав и интелигентен во исто време? Тогаш би бил женско.... 5. Зошто батеријата е подобра од мажот? Има барем една позитивна страна. 6. Мажот е како видео рекордер – напред, назад, напред, назад …..eject! 7. Зошто мозокот на мажот вреди повеќе од мозокот на жената? Затоа што се поредок вид.... 8. Мажот е најпаметен за време на сексот затоа што е директно споен со изворот на интелигенција.... 9. Зошто мажите сакаат невини девојки? Затоа што не поднесуваат критики.... 10. Како знаеш дека мажот ти е мртов? Сексот е на исто ниво, но можеш слободно да го земеш далечинскиот управувач. 11. Зошто мажите немаат средовечна криза? Заглавуваат во адолесценција.... 12. Како мажите ја замислуваат предиграта? Молат половина час. 13. Што е заедничко за клиторисот, ВЦ школката и годишнината? Мажите секогаш ги промашуваат. 14. Зошто само 10% од мажите одат во рајот? Ако би оделе повеќе, рајот би се претворил во пекол.... 15. Во што е разликата помеѓу свиња и маж? Свињата не се претвора во маж кога ќе се напие..... |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"4. Зошто мажот не може да биде убав и интелигентен во исто време? Тогаш би бил женско...." ..kazi a,...... osobeno, ne mozat da im se merat so inteligencijata na vash*te legendarni,.........plavushi ! |
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А вашите легендарни полицајци?
Каков шо ми е аватарот, така и ја се шминкам... Уствари, ја сум тоа на аватарот. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
без шминка...
сепак , да постои грижа кон телото , и изгледот. |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
без да бидам погрешно сфатен...
ама жените кај муслиманите... се облекуваат за своите мажи.... а кај нас... за туѓите мажи... грешааммм...???? |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разликата е повеќе од очигледна ,ама ајде нека се произнесат машкиве иако не им веруваме 100 процентно.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А добро вака да прашам, има ли жена/девојка на денешницава што не се шминка?
Природен изглед тинтири-пинтири, не постои таков!
Штом нанесуваш шминка па макар и минимална, се фарбаш, чупаш веѓи, корнеш влакна од нозе и меѓу нозе, раце тоа не е веќе природа, тоа е добиен изглед со помош на помагала а тоа која колку забегува во тоа, друг муабет. Изменето од Glenn - 02.Јуни.2010 во 00:03 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во секоја шега има повеќе или помалку вистина,така и овде |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |