|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 100> |
Автор | ||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку само ми се има десено ИСТОТО , и тоа на велико... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... сакам да му кажам... СВАРНО? Мило ми е! |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе Тиги , нароичито и ти Драг ИдиВиди , да ви раскажам една случка со слична природа како претходната на Тиги...
наводно Другар , отишол до книжара да фотокопира слики за во школо и слика од тапанарот на Dream Theater - Mike Portnoy , за да ја закачи како постер... И таму нешто додека работела оваа дамава од книжарницата , ја видела сликата и само... ‘Ова Аца Лукас Е???‘ . . .цинично , со висок глас , и изненадено подвикнала. А другаров , кој е фанатик металец , и еден од најдобрите тапанари кои лично ги познавам... Буквално , почнал да паѓа и да се кези пред ‘дамите‘ од книжарницата... <---- Нешто во овој стил , ги грабнал постерите , ги оставил парите , и трчајќи , хистерично отишол накај дома... Епа драги мои , можеби постов не ви направи некој Кеиф , ама да знаете сите прог-рокери и металци по форумов... We will not tolerate this sort of bussines... |
||
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....
Свашта! Абе не личат. Брат, шо и е на таа? Јес да Портној има брадица и подолга коса ... ама Аца Лукас... Вау! Близу се со стиловите што ги свират! |
||
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама финтата е што на сликата е фотографиран со најновиот сет тапани... а аца лукас чинела неможе од глава да мавне... |
||
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг ИДИВИДИ
Да ти се пофалам со новиот потпис Изменето од computer - 27.Мај.2010 во 19:30 |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг идивиди...
Како тоа сите можат да најдат фустанче, а јас не? Аман бе више... На сите делови точно, само делот кај градите заебава... или премало или преголемо ми е. Скроз зезнато. Изгледа треба да го наполнам градникот со чорапи за да изгледа убаво... Друго, косата... што ќе и правам бре? А за шминка? Не знам креон да ставам! А таква шминка како што јас планирам бара креон. Ај у ПМ! Би ја мењала ова полуматурава со неколку ПМС-а. |
||
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drag idividi,
Mnogu sum nostalgicna po edno mesto kaj sto pominav mnogu ubav del od zivotot...kaj sto imam naj mnogu prijateli koi sto gi obozavammmm, i drag idividi stvarno koga sum tamu nikogas ne sakam da zaminam |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди...
чувај ми го оркестарот и останатата дружина,овие неколку дена...ќе ми фалите јбг Love Ya Изменето од sanja-a - 28.Мај.2010 во 21:36 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
computer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг ИДИВИДИ
Денов исти како и секој. Од сабајле на работа, потоа дома пак со компјутерот. Од компјутер пак на компјутер Утре ќе излегувам со екипата ги сакам најмногу бе А денес ќе ти седам трета смена |
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
идиВиди
после подолго време на кафе, т.е. сокче. |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг...Иџо...
Многу си ми драг... |
||
||
computer
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг ИДИВИДИ
Мило ми е што има сонце. Многу сум расположена денес. А дефинитивно така ќе биде и утре! Идивиди утре е посебен ден! Едвај чекам. Изменето од computer - 30.Мај.2010 во 18:47 |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...
Издржав цел месец без пудра, што е мој личен рекорд! I'm so proud of that... ____ Многу ми се одбивни сликине на некои женски на фејсбук со напрчена уста во огледало. Како што имам забележано и машкине почнаа така да прават! |
||
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |