![]() |
|
Љубов помеѓу "различни"! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 19> |
Автор | ||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
океј, можеби нема да можат да живеат заедно, ама ќе се гледаат на кратки посети ![]() |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
![]() |
||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|||
zosto da ne ja zemat?
![]() |
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
![]() |
||||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|||
....i da ja zemat za zena ![]() |
||||
![]() |
||||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|||
![]() |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
![]() |
||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|||
pih,izgovori samo da se naogjalo |
||||
|
||||
![]() |
||||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|||
grblivci ima sekade, no ribata e zastitena vo vodata, a pticata na grankata....i plus, ribata pliva a pticata leta ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
kade nema grablivci? |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ne moze...tamu ima grablivci ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
na bregot
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Љубов ко љубов, ако е јавна мора да почитува одредени правила и норми ако сака да егзистира во заедница со останатите, ако не, ќе јаде изолација, сопки, провокации, плачки, губење привилегии и така то
![]() |
||||
![]() |
||||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|||
Јас сум во една прилично чудна и за многумина можеби неоправдана врска... ама искрено ич не ми чуе па што другите мислат за тоа дали јас сум во ваква или онаква врска. Кој мисли дека треба да ми ја етикетира нека повели, мене тоа воопшто не ме засега. Тој што нема свој живот ќе им укажува на другите што е нормално а што не, па јас или било кој друг да сме во најсовршената врска луѓето без свој живот ќе најдат нешто чкљ. Ако двајца се сакаат, што барам јас со моите проценки за тоа што е добро а што лошо однесување во една врска?
|
||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||||
![]() |
||||
|||
Kako i rece majka i na onaa sto se omazi za Brus li:
Se zaljubile ribata i pticata, no kade ke go svijat gnezdoto? |
||||
![]() |
||||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|||
Ако се тргне на страна она различни религии .. мислам дека сите други разлики се само во нашите глави. Она со религијата .. хмм .. тоа е факт од кој не се бега ![]() |
||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
shto da ne?!
![]() ![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |