IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 226227228229230 295>
Автор
Порака
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 12:21
навреда ли е да си удбашзбунетост
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 13:55
Originally posted by tanas_1902 tanas_1902 напиша:

Обидно ли е да си "удбаш" во Македониа????

До некаде 90 тите годинои беше чест, привилегија. Имаа се што им душа сака, специјални летувалишта, одма работа. После почнаа да се подзакриваат и да викаат Уааа арамија, фатете го  арамијата.голема%20насмевка
Снаодлива сорта се жими мајкаголема%20насмевка
Кон врв
tanas_1902 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tanas_1902 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 19:00
А судот зашто го смета за навреда! То убаво нешто бе!?
Кон врв
Македон Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Caesar Constantinus

Регистриран: 20.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 9928
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Македон Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 19:26
Originally posted by да          бе да          бе напиша:

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=123028#komentari

Во Основниот суд во Кавадарци утре треба да започне нов судски
процес против Спаска Митрова, по обвинението од страна на судскиот
состав што минатата година ја осуди на три месеци затвор.

Митрова
ќе одговара поради тоа што судиите што ја осудија на три-месечна
затворска казна поради непочитување на судска одлука ги нарекла
„удбаши“,глупчо

Повреда на угледот на судот

Член 180 од Кривичниот Законик на Македонија

Тој што во постапка пред судот ќе го изложи на подбив судот, судијата или судијата поротник или тој што истото дело ќе го изврши со писмен поднесок до судот, ќе се казни со парична казна или со затвор до една година.
Кон врв
да бе Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
О’ Дабштајн

Регистриран: 10.Април.2009
Поени: 5367
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај да          бе Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 20:13
кривиот законник

Кон врв
computer Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Патриот

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 504
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај computer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 13:58
Фајтери......пишете нешто бе, ми се дискутира за политика......... голема%20насмевка 
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 14:07
Па дискутирај де, теми колку сакаш...голема%20насмевка
Кон врв
computer Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Патриот

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 504
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај computer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 14:13
Ама за дискусија се потребни најмалку двајца. голема%20насмевка Вака јас ќе пишам, а вие само ќе ме читате. Или јас прва да разврзам дискусија? голема%20насмевка
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2010 во 14:42
Originally posted by computer computer напиша:

Ама за дискусија се потребни најмалку двајца. голема%20насмевка Вака јас ќе пишам, а вие само ќе ме читате. Или јас прва да разврзам дискусија? голема%20насмевка

само се прашувам дали ќе добиеш вистинска дискусија или своеглави ставови на оние кои се контраат по цела дензбунетост

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 18:30
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Тогаш не е за тука, бајато е за во  BREAKING NEWS......!!! намигнување

Чудно, веста за прославата на националниот ден на Власите која се случува токму денеска не е бајата а е избришана. За прв пат по толку години на форумов и мене ми стана нејасно кој се критериумите што смее да стои во одредена тема а што не, што е вест, а што не.збунетост
Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 18:53
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Тогаш не е за тука, бајато е за во <span> BREAKING NEWS......!!! намигнување</span>
Чудно, веста за прославата на националниот ден на Власите која се случува токму денеска не е бајата а е избришана. За прв пат по толку години на форумов и мене ми стана нејасно кој се критериумите што смее да стои во одредена тема а што не, што е вест, а што не.збунетост

Полека, ке ги "разбереш" критериумите извлечени од ракав...
Homo homini lupus est...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 19:16
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

mamamd од тебе баш најмалку очекував сомневање во критериумите на модерирање, и тоа за првиот преместен пост за кој не сум стигнала да те известам на ЛП.
Постот не е избришан, преместен ти е тука, ти напишав и честитка за празникот.

Воедно би го прашала Buggyman има ли некоја конкретна поплака... или онака, “да се придружам на честитките“?збунетост
Кон врв
Buggyman Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2009
Поени: 1308
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Buggyman Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 19:30
Не знам, ако прочешлам низ форумот најверојатно ке наидам на критериуми со голема доза на толернација кон "критериумите", сепак е тоа работа на модераторите а не на админисраторот...

Поздрав Анастеа, не мислев на тебе со мојот претходен коментар!!!
Homo homini lupus est...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Мај.2010 во 19:37
Во ред, не сакам недоразбирања и преферирам конкретно посочување кога има било каква поплака. Низ старите теми има доста за средување (од времето кога на форумов немало ригорозни правила), кога се има време средуваме и таму.

Ајде, и онака ја расипавме темата... ќе постојат постовите малку додека ги средам.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 226227228229230 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.