|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 226227228229230 295> |
Автор | ||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
навреда ли е да си удбаш
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
До некаде 90 тите годинои беше чест, привилегија. Имаа се што им душа сака, специјални летувалишта, одма работа. После почнаа да се подзакриваат и да викаат Уааа арамија, фатете го арамијата. Снаодлива сорта се жими мајка |
||
tanas_1902
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А судот зашто го смета за навреда! То убаво нешто бе!?
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тој што во постапка пред судот ќе го изложи на подбив судот, судијата или судијата поротник или тој што истото дело ќе го изврши со писмен поднесок до судот, ќе се казни со парична казна или со затвор до една година. |
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кривиот законник
|
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фајтери......пишете нешто бе, ми се дискутира за политика.........
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па дискутирај де, теми колку сакаш...
|
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама за дискусија се потребни најмалку двајца. Вака јас ќе пишам, а вие само ќе ме читате. Или јас прва да разврзам дискусија?
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само се прашувам дали ќе добиеш вистинска дискусија или своеглави ставови на оние кои се контраат по цела ден |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чудно, веста за прославата на националниот ден на Власите која се случува токму денеска не е бајата а е избришана. За прв пат по толку години на форумов и мене ми стана нејасно кој се критериумите што смее да стои во одредена тема а што не, што е вест, а што не. |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Полека, ке ги "разбереш" критериумите извлечени од ракав... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd од тебе баш најмалку очекував сомневање во критериумите на модерирање, и тоа за првиот преместен пост за кој не сум стигнала да те известам на ЛП. Постот не е избришан, преместен ти е тука, ти напишав и честитка за празникот. Воедно би го прашала Buggyman има ли некоја конкретна поплака... или онака, “да се придружам на честитките“? |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам, ако прочешлам низ форумот најверојатно ке наидам на критериуми со голема доза на толернација кон "критериумите", сепак е тоа работа на модераторите а не на админисраторот...
Поздрав Анастеа, не мислев на тебе со мојот претходен коментар!!! |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ред, не сакам недоразбирања и преферирам конкретно посочување кога има било каква поплака. Низ старите теми има доста за средување (од времето кога на форумов немало ригорозни правила), кога се има време средуваме и таму.
Ајде, и онака ја расипавме темата... ќе постојат постовите малку додека ги средам. |
||
Внеси реплика | страница <1 226227228229230 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |