|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мара му се жали на Блажо:
-Зошто мажите кои секоја недела спијат со различни жени се фраери, а жените кои спијат со двајца мажи годишно се к*рви... Еве што Блажо и одговори: -Клуч кој отвара повеќе брави е одличен клуч. Ако исти брави се отвараат со различни клучеви тогаш бравата не чини. |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mitre opnal nekoja jaka cura, lezi posle sex u krevet so nea i kako sto e red, zapalil cigara. I gleda u zidot odsproti, slika na nekoj tip so brada, onaka, muz u sekakva smisla na zborot... Zema dim od toa cigarata so polu pogled, onaka je*acki, i se prai fraer:
- Koj ti e onoj ma? Muz ti? -Ne... mu odgovara curata - Svalerot? -Ne... - Brat ti? - Ne be, jas sum, pred operacija... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа калугерка во манастирот и вика на сестрите
-Како си одев во шумата ме нападна еден ловек и ме силува.Што да правам сега ?
-Не бери гајле сега,само ишмукај еден лимун и се ќе биде во ред .
-И со што ќе помогне лимунот?
-Па ако ништо друго барем ќе ти ја симне насмевката од лицето.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој лудак во лудницата и му текнало да напише писмо до мајка му и и напишал:
-Мамо тука во лудницата ни е добро.Секој ден одиме на базен. Сите мој другари скокаат на нозе само јас на глава.Директорот ни рече ако бидеме добри и не врскаме толку ќе ни го наполни базенот со вода.
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јасновидец му ја кажува судбината на млад човек:
- До 50-тата година ќе страдаш од недостаток на пари. |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две плавуши:
- Денес бев со дечко ми во ресторан и јадев шпагети. - Со што? - Со лажица, се разбира. |
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 151152153154155 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |