IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Енергија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Енергија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
YODA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај YODA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 23:22
   oti be narode nisto ne pisite, se zaebavate vaka so temata
и то...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2006 во 00:09
ova e premnogu teshka tema za prisutnite ,...............tie sakaat neshto polesno! ................................................na primer,.....................odusheveni se od lesnotijata na filozofijata na "nindzata"!

Изменето од brza
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 16:01
koj veruva vo energija??? jas veruvam....smetam deka SE, apsolutno se e Energija

energija..... bez energija nema zivot... duri i kamenot vo sebe ima energija..... duri i toa sto ne go razbirame ima energija .... kako i nindza koj ja posmatra prirodata i uci od nea zatoa e nindza
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 18:08
Veruvam vo postoenje na negativna i pozitivna energija.Na primer vnimavam doma vo spalnata da nemam ogledalo zatoa sto ja odzemalo energijata na spienje,cvekinjata da ne mi se so zasileni listovi zatoa sto ja prepolovuvaat pozitivnata energija na licnosta,da se ima doma zelka znaci pari ama samo ako e svrtena kon istok.Ova e veruvanje po kin sui I ogledaloto nesmee nikogas da vi gleda kon izlezna vrata-vi ja brka srekata nadvor od domot....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2006 во 18:15
popravka ne e kin shui tuku feng shuiLOL
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Април.2006 во 14:15

Originally posted by beleg beleg напиша:

Veruvam vo postoenje na negativna i pozitivna energija.Na primer vnimavam doma vo spalnata da nemam ogledalo zatoa sto ja odzemalo energijata na spienje,cvekinjata da ne mi se so zasileni listovi zatoa sto ja prepolovuvaat pozitivnata energija na licnosta,da se ima doma zelka znaci pari ama samo ako e svrtena kon istok.Ova e veruvanje po kin sui I ogledaloto nesmee nikogas da vi gleda kon izlezna vrata-vi ja brka srekata nadvor od domot....

бидејки те интересира.....не ја ,,одзема,, енергијата..........човекот кога спие се   ,,се отвара,,  и се ,, празни,,  од во него насобраната негативна енергија ( стрес ,нервози ...... )...........празнејки се ,,лошата енергија,, од огледалото може да се рефлектира  и да ,,му се врати,,  зошто размената е двонасочна ....,,се празни и се полни со свежа енергија,, .....ова е еден момент од нешто што се вика екстрасензорика  

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2006 во 01:22
a,ja imam skoro 2m2 ogledalo,shto gleda kon vlezot,.,............i shto da pravam sega,.........da go skrsham?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2006 во 01:23
i moeto ogledalo gleda taka i ke go premestam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2006 во 01:30
e,moeto ne e lesno da se premesti!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2006 во 01:32

epa nisto...ke ti izbega sega niz vrata srekata.....LOLjas sum resila malku da procitam nesto za energijava poveke pa ke ti kazam...

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2006 во 23:17
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

Originally posted by Alekta Alekta напиша:

koj veruva vo energija??? jas veruvam....smetam deka SE, apsolutno se e Energija!

aj prvo drugite pisete nesto pa posle jas kje pisam....   

malecko ako stvarno te interesira energija ko ke se vidime vo Oh  ima da te naucam mnogu mnogu ..........so kajakot nautro pravo na sokce muabet

ok Delfince fala mnogu, te cekam

btw - SE E ENERGIJA , a energijata sekoj ja cuvstvuva razlicno i sekoj si ima svoe (razlicno) objasnuvanje za nea.....nikoj ne moze da dade tocna definicija za energija

and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2006 во 12:59
Со тоа што ќе се потрудиш со правилно рамномерно дишење да ја исфрлиш негативната и да собираш позитивна.. сакаш тоа направи го на отворен простор сакаш во соба сам.. Зимај свеж ваздух полн позитива испушти негатива и визија со црн дим.. не дозволувај лугето околу те*е со моабети да тропаат глупости и да те полнат со негатива и чувај ја шпозитивата и давај ја што повеке во прострот таква и ке ти се врати
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2006 во 13:07
Originally posted by senokos senokos напиша:

a  kako  da  se  iskoristi  pozitivnata  energija  a  negativnata  da se  zanemari
можеш ли да ја препознаеш природата на твојата негативна енергија?
причините? ако нив ги препознаеш еден чекор поблиску си до решението....
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2006 во 21:01
pa treba da imas zelba za da ja preneses pzotivnata energija, ne samo da mislis deka ja prenesuvas.....treba pred se da bides priroden, smiren....na toj nacin celata pozitivna energija izleguva od tebe a istovremeno i ti ja cuvstvuvas.....:)
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,719 секунди.