IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Што би им кажале на професорите ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би им кажале на професорите ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 32>
Автор
Порака
badboy92 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Мај.2010
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 18
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај badboy92 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 20:08
da ne zamaraat !! :D
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 19:58
Да не јадат тоа што не се јаде... Нека свртат малце на симитите.  голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 18:26
поздрав и одјава до наредната година
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 23:03
До кога ке трпите? До кога ке дозволувате да ве прават патос кој како ке му текне? Како може да дозволите некој со 2 грама школо или со 10дневна обука од одредена област да ви соли ум? Џабе е по ходници да зборите како од такви приучени дојдовте до ситуација децата да не сакаат да учат. Зарем заборавивте на сите небулози кои ви ги намтнуваа со активната настава, со интегрирањето за да истите сега ви тврдат дека мора да изведувате настава на часовен систем?
Зарем може да дозволите да се девалвираат факултетските дипломи, положените испити? Па зошто тогаш ги терате децата да учат кога може со 10дневна обука да се заработи пари, да се обучува, да се биде обучувач?
Зарем нема да реагирате до влада, до премиер? Зарем мислите дека тие знаат што ви прават некои функционерчиња кои ја користат замајаноста само да се збогатат лапајки пари од странските донатори во име на некои промени.
Зарем не ви беше доволна поука она со фондовите и махинациите кои се правеа таму?
Како сакате да учите други, ако не научивте дека не треба да дозволите да ве газат приучените кои не ја работат својата работа?
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2010 во 23:05
Навали народе, не штедете мастило, пишувајте прелазни на број 7...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2010 во 13:38
Хвала вам. 
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2010 во 14:54
Поминаа што поминаа 4 години некои од вас останаа исти какви што беа на почеток и вопшто не се потрудија да се сменат, така да омаловажувате одлични ученици дури и на крајот на учебната година. Сакате да им влеете за последен пат страв во коски, ама безуспешно.
Се надевам нема толку да ги малтретирате психички идните генерации.
Мило ми беше што се дружевме изминативе 4 години ( со некои )
Имајте убав приватен и воспитно-образовен живот.
Збогум мафтање

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2010 во 19:53
добро драга радмило...
џабе ми се лутиш коа знаеш дека не те сакам...
не допира тоа до мене...
се дур си арогантна , параноична и хистерична...
само служебено ќе се дружиме...
ништо од кафето...
поздрав од скопје до фоча (или од кај и да си)
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2010 во 21:49
благодарам што ми потврдивте дека ако не ви е учебникот... отидовме сите...
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 16:15
што ќе ти па презентацијата бре...аман
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2010 во 17:27
Фала на елементот... упс... комплиментот. кул
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2010 во 15:15
професоре...ја би на испит кај асистентот по могучност
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 13:32
решете бре луѓе...колоквиуми или испити...не се одеднаш
Одри Хепберн
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2010 во 14:00
абе проф.Б....што ти е гајле зошто носам униформа ...наместо да гледаш кој што носи давај ваму лозинката за електронско учење...цел семестар те молам...и мисли му ја на колоквиум...јас научив се...дали ќе успееш да ја прежалиш десетката што ќе ми ја напишеш...или ќе најдеш *добро* оправдување за 9ка ...само тоа имам јас да си кажам
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,280 секунди.