![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 224225226227228 295> |
Автор | |
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ху ис ху
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
мора да е некоја неважна будала штом изјавил такво нешто .........
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
.....eh....pre bi rekol.....vazna budala!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
важна но за кого ? ...... штом бугарите ги следат неговите “ активности “ , мене не ми делува ни како важна а уште помалку како сериозна ......... будала .......... обичен шарлатан кој успешно ги молзе иселениците и живее на висока нога ...........
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
vazna be,...vazna ...umislena budala!..samata budala si misli deka pretstavuva nekakva si vaznost,......a i tie shto go sledat!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ТАКО ЈЕ ................
![]() |
|
![]() |
|
fala bogu!
![]() ![]() Изменето од brza - 10.Мај.2010 во 18:57 |
|
![]() |
|
![]() |
|
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
е па jас ги следам и твоjте активностои бе ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
поздрав до Зајцев
![]() п.с. да седне да учи ![]() |
|
![]() |
|
поздрав до зајцев ........ НЕМОЈ УШТЕ ЕДНАШ да ти се случи да ме пофалиш ....... отидоа ушите .......
![]() а адмонистраторката ја поздрављам и ќе е замолам да не брише постови , мои , како одговор на претходно упатена провокација ......
ГРАЦИЕ .....
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сите коментари со инсинуации, навреди, исмевање врз основа на национално потекло на членовите се бришат. Како што ги бришам и тие што се упатени кон тебе
![]() |
|
![]() |
|
nema_nick ![]() Група ![]() ![]() DJ NN Регистриран: 08.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 91 |
MENE ZA SE ME BIDUAT PA TAKA I ZA POLITIKA. SAMO KAZETE ZA STO DA DISKUTIRAME
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Има 29 страни во пдф политика.Избери си една тема во која си компетентен (
![]() |
|
![]() |
|
Леле голем проблем - во Прси Джаксон македонски символи се показуват како грцки
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 224225226227228 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |