|
Што купивте последно од козметика |
Внеси реплика | страница <1 23456 38> |
Автор | |
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас се зезнав, купив севентиин пудра наместо ревлон, која пред неа ја користев, оваа ми е за никаде, ама не ми се фрла, пари сум дала
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
src ako ne ti pravi problem na liceto, pokriva dobro, ne se razleva ondak dotrosija i ondak vratise na revlon
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа и планирам, а башка да ти се пожалам многу светла ми се погоди, и сега после празнициве ни боичката што ја фатив не може до израз да дојде нема врска, за памет за друг пат квалитетно си е квалитетно, кога и да сум сакала да направам трик со нешто поефтинко, сум се зезнала |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da znaes sto pudri imam sobrano taka-cela kolekcija
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
претпоследната ваква грешка добро ја решив,односно мојата добра пријателка се здоби со тоа што и требаше (стануваше збор за орифлејм и ич не ми пасуваше на тенот)
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
L'oreal triple action jour-
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoi sitnici kolku da nadopolnam, kako aceton,lak za zastita na nokti, sjaj za usni...
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Molivcinja za oci vo nekolku boi
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Туш за очи, маскара, парфем.
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj koj parfem Nate???
jas labelo si kupiv posledno |
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова мила ова Angel INNOCENT - Thierry Mugler |
|
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, da go znam Nate..
prav leten izbor :) |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мора да се прилагодуваме на лето злато, така да сега ке барам и ладни свежи парфеми, па препорачај некој
|
|
|
|
ivana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
истроши го овој па после имам еден за те*е
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |