![]() |
|
Што купивте последно од козметика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 38> |
Автор | |
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јас се зезнав, купив севентиин пудра наместо ревлон, која пред неа ја користев, оваа ми е за никаде, ама не ми се фрла, пари сум дала
![]() |
|
![]() |
|
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
src ako ne ti pravi problem na liceto, pokriva dobro, ne se razleva ondak dotrosija i ondak vratise na revlon
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
тоа и планирам, а башка да ти се пожалам многу светла ми се погоди, и сега после празнициве ни боичката што ја фатив не може до израз да дојде |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Da znaes sto pudri imam sobrano taka-cela kolekcija
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
претпоследната ваква грешка добро ја решив,односно мојата добра пријателка се здоби со тоа што и требаше (стануваше збор за орифлејм и ич не ми пасуваше на тенот)
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
L'oreal triple action jour-
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Nekoi sitnici kolku da nadopolnam, kako aceton,lak za zastita na nokti, sjaj za usni...
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Molivcinja za oci vo nekolku boi
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Туш за очи, маскара, парфем.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
koj koj parfem Nate???
jas labelo si kupiv posledno |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() Ова мила ова Angel INNOCENT - Thierry Mugler |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
da, da go znam Nate..
prav leten izbor :) |
|
|
|
![]() |
|
Мора да се прилагодуваме на лето злато, така да сега ке барам и ладни свежи парфеми, па препорачај некој
|
|
![]() |
|
![]() |
|
истроши го овој па после имам еден за те*е
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |