|
Тепачки помеѓу учениците |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
браво тиги, за разлика од тебе јас не можам да се справам со нервозата просто ме обзема бес ако сум премногу изнервиран(понеделникот еден на физичко ме изнервира толку многу што ко се пресоблеквеше го напрајв лом во рамената го турив). тепачки за чудо некое во школоно кај шо сум нема многу(ретки се ептен). ама деновиве еден ресенчанец ми се прави важен(еднаш јадеше бокс в муцки од мене)па ќе треба да го тепам пак. инаку тиги чудо некое е шо можеш да се справиш со нервозата. |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е никакво чудо... тоа си е до човекот. Мислам треба малце и да се исконтролираш... |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Осмо одделение се луѓето? А за обезбедувањата, боље тоа, него да се прави даса и главен и одговорен во цело школо и да се замислува дека сите се под негова капа. |
|||
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па годинава се осмо...чим со мене учат... а обезбедувањето исто работи како и порано кога имавме дежурни ученици на влез... мада овој по математика стариов , кога ќе пушти глас сите бегаат... |
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А од планина се симнати или така нешто?
Осмо одд. да си а така да се понашаш... треба или да си неизживеан сељак (не сум надувана само кажувам ) ,да имаш моноголоиден идиотизам (знам дете со оваа болест што им прави така на другарките на комшиката) или евентуално да си глуп. Нема друго тоа е. |
|||
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
комбинација од трите + пубертет... God Save Us All... |
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neka se tepaat, taka rastat decat
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За растење сите ќе пораснат, ама во ШТО ќе пораснат е муабетот. |
|||
|||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kao vo sto...vo boraci i bokseri |
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Признавам јас се тепав,и тоа само со машки
|
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Чекајте чекајте а за што го праќате вие вашето дете на училиште да се прошета, да се истепа и да се врати ??? Или да научи нешш да се образува и воспитува хХх
Изменето од nena_princess - 14.Мај.2010 во 23:03 |
|||
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И додека ги оставивме да се тепаат оти така растат-тие почнаа да се колат, па изгледа дека некој не дај боже ќе нема прилика ни да порасне. За една година од тепање дојдовме до прободување, упаѓање во училишта и мавање на се пред себе. Ако не преземеме нешто очигледно е дека за една година не дај боже ќе броиме ранети и мртви ама од огнено оружје. Ги читам решенијата кои се донесени- ****** - Ќе ги преземеме сите мерки и ние како град и државните институции и училиштата, агенциите за обезбедување за да се спречи внесување на предмети во училиштата кои можат да ја загрозат безбедноста - вели градоначалникот Коце Трајановски. **** За состојбата во средните училишта расправаше и Државниот совет за превенција на малолетничка деликвенција. Деновиве нивни претставници во соработка со полицијата ќе ги посетат училиштата. Бараат поголема ангажираност на психолозите и педагозите, внимание од родителите и предупредување до медиумите за содржините кои ги емитуваат. Открија дека ниту една општина не формирала совет за превенција на деликвенцијата***** Негде прочитав дека класните ќе дежураат и во дворовите. Во ред, но кога видовме како на час, во фискултурна сала е прободен 30 годишен професор кој се обиде да ги одвои и да си ги заштити -одбрани своите ученици, се прашувам како тоа ќе го направи на пр. трудна класна, класна на 63 години? Или ќе мора грбот да го подметнат “арсланите-професори“, па ако нешто им се случи-на семејствата ќе им изразиме сочуство Факт е дека се ова се прават обиди но МОРА еднаш да се пресече. Време е веднаш да профункционира предлогот на министерот Тодоров за советодавната служба и тоа сериозно- (по примерот кој го објасни Меси во подфорумот Политика) и за ригорозни казни за родителите, но и за службите кои тоа нема да го спроведат. Ако се остане на обиди- се плашам дека инцидентите ќе се симнуваат се подолу и подолу бидејки и основното не е имуно од вакви појави. |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е да тролам или да јадам тоа што не треба, ама вака реално, такви “крвави“ тепачки... Ко во хемиско, медицина, АСУЦ, Коце Металец... се предизвикани од шип... албанци де. И се предизвикани главно поради провокации од албанците, или барем така е во медицина...
Пред некој ден, на професорка по историја и џапнаа сребрен саат од рака. Ај најди им НЗС. Изменето од Tiggy Vicious - 05.Февруари.2011 во 12:41 |
|||
|||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе aмaн децa се тепaле големa рaботa, само да не користат предмети, оружје.
А тие албанците во Скопје изгледа не се убо тепани, оти не прат во Битола такви работи ?Има машки деца во Скопје или послабо ? Изменето од Ninja 35 - 12.Февруари.2011 во 21:51 |
|||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |