|
АПАРАТИ ВО НАШИОТ ДОМ....ПОТРЕБА ИЛИ ЛУКСУЗ... |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без кој не можам...
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Почесното место во мојата кујна го завзема ...миксерот...и тоа токму овој на Горење.... Понекогаш се чудам...како сеуште работи....
Го користам ..максимално... и ...да ... потреба ми е ...!
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рачен миксер, микробранова, тостерот, сецкото, електричниот чајник за загревање вода и правосмукалките се најзлоупотребувани и експлоатирани апарати во моето домаќинство.
Имам добиено на поклон апарат за правење и печење леб кој само ми фаќа протор во шпајзот зашто побрзо месам леб на рака отколку да се плескам 3ч со тоа мини-пекарата, па подесувај програми, па надгледувај, замарање живо!
Соковникот-блендер исто така го немам пипнато со години, оти купувам готови сокови и не ми се плетка со готово овошје и поскапо ми е.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...shto ima da se nadgleduva?....i kolku treba da se podesuva?.....turash se shto treba i ...ostavash samoto da si tera ponataka ,...ako vekje ima i za odlozeno pechenje,..znachi ne mu treba nadgleduvanje,...barem za obichen leb.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да точно, драгоцени 20 мин со припремањето губам, понекогаш треба и да провериш како тера тоа апаратот и на крај да го исчиштиш темелно и да го запакуваша вака зимам вангла,брашно, вода и квасец и за 10 мин сум готова и ајт создравје.
Кој сака нека си го купи, јас кажав дека мене лично ми е бесполезен.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѕидната кујнска вага .. не ми е само украс на ѕидот.....
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа што ми требаше си ставив ......... исто вака ...........
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto si stavil be?...kada?....tush?.,..lavabo?...pa, ne se toa bash aparati ,...edino ako mislish na fen ,...ili ona zenskono za vitkanje kosa,...ili ,...vibratorche...
|
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJZLOUPOTREBUVANIOT APARAT Изменето од vili2121 - 11.Мај.2010 во 09:46 |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
апарат за варење јајца....не дека не чини ...ама не чини толку многу јајца да се јадат така да мислам дека е оваа ми е слаба инвестиција... |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ja pa duri od belgrad go m'knev....i kojznae kade e sega...
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
режач за стакло.......кога ми требаше го немав...одкога го купив.....ич не го искористив..... да искршам некое стакло намерно?? а бе сеа не е баш апарат ....ама како апарат нели е за сечење Изменето од bijonse1 - 15.Септември.2010 во 18:54 |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi se stvarno,..chista glupost!
...ama , ima i nekoi shto navistina se potrebni ! |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...автоматик! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |