|
СТИХОВИ КОИ ВЕ ДОПРЕЛЕ |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 67> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Najnepoštenija stvar u životu jeste njegov kraj.
Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I šta dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Zato sam uveren da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt treba da je na početku. Potom sledi život u staračkom domu iz koga te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš da radiš tako što prikupljaš penziju i već prvog dana na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u penziji. Piješ puno alkohola, ideš s žurke na žurku i polako se pripremaš za srednju školu. Onda sledi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dete, pa beba, vraćaš se unutra i devet meseci lebdiš dok te greje najluksuznije centralno grejanje, kupka, a hrana stiže kroz cevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amin." -George Constanza- Изменето од kejt-d-grejt - 05.Март.2010 во 21:50 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЗРА - Хајнрих Хајне Сваког дана шетала се Сваког дана роб је млади Једне вечери му млада “Мухамед је моје име. Изменето од fiks - 29.Март.2010 во 23:10 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пејо Јаворов, ајдучки песни.
Да беха, либе, да беха, да беха огън елмази твоите црни очици. Мена би сторил мило за драго пушка бойлия, мена за благо, турци да бия! Да беха, либе, да беха, да беха злато ковано твоите руси косици... Мена би сторил мило за драго хранена коња, мена за благо,турци да гоња! Да бeха, либе, да бeха, да бeха маргар мъниста твоите бели зъбици... Мeна би сторил мило за драго сабя по воля, мeна за благо, турци да коља! Изменето од DragancoLeskoec - 29.Март.2010 во 23:50 |
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ден денувам - кътища потайни
нощ нощувам - пътища незнайни; нема тато, нито мама - тато да ругае, мама да ридае... Леле моя ти Пирин планино! Море црно цариградско вино. С враг врагувам - мера според мера, с благ благувам - вера зарад вера; немам братец, ни сестрица - братец да ме хвали, а сестра да жали... Леле моя сабя халосия! Море љута одринска ракия. Бог богува - нека си богува, цар царува - века ли царува? Немам либе, първа љубов - мене да очеква и да ме оплаква... Леле моя пушка огнебойка! Море тънка солунска девойка. Инаку песните не се оригинал, тука се оригиналните верзи, јас ги препрајв на македонски оти поубо звучат , како на филмот Мера според мера, ама сепак оригиналите се на бугарски. |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постоје неке ствари у мени непреводиве у речи
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
You're gonna catch me
if I fall down.... |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The Essence of Beauty Why are we touched by
such as these If beauty's essence is
the key David Rumer |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ž.Krznarić
Nocas te tugujem, najdraže moje s nekim osecajem daljine Jer, nema nikoga ovde kraj mene, i niko da mi skine tu suzu sa obraza. Nocas te tugujem. A u istom smo gradu i iste brojimo minute. Samo što usne ne ljube i cute, samo što oci prosipaju sjaj U nekim drugim sobama, nekim drugim ljudima. Nocas te tugujem i skitam. Ne ljubim i pitam Šta je tamo iza jutra, iza zagre*acke zime. Postoji li tamo još tvoje ime, kao što ti u meni postojiš I ova noc što miriše, po narancama s juga govori mi što je tuga. Nisi daleko. A cini mi se kao sto godina svetlosti i tame, kao da se ljubav tamo topi, na plamenu svece. I tugujem te nocas… I tugujem… I tugujem… |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovi me doprea...mislam srceto mi go raspukaa na parcinja |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЈДЕ ДА СЕ ЛАПАМEСакаш ли да се лапаме? Сакаш ли вечерва, наместо да водиме љубов, да се лапаме? Сакаш ли со врвот од јазиците да си ги допираме крајниците? Сакаш ли да се лапаме? Сакаш ли со врвот од јазиците да си ги оближуваме усниите? Сакаш ли да се лапаме? Сакаш ли да си пентерираме еден на друг во усната празнина? Сакаш ли да се лапаме? Сакаш ли нашите суви јазици да се обвиткаат еден со друг и да заиграат во темнината? Сакаш ли да се лапаме? Кому му зборувам? Тебе? Или на огледалото? |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
La Ninja mwaaaaaaa srcko
|
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Она што недостасува.....
Кој ли го избра овој мебел на нашиот живот? Дрвјата во Скопје Немаме заедничка фотографија Музиката не ја паметам, ниту пак себеси. Ниеден град не е предалеку од друг – Те бакнав еднаш. |
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 67> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |