|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 100> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги идивиди....
... некои воздишки кон стрелец и лав или тие кон тебе.... тоа ми вика хороскопот... Стрелецот е мојот најдобар другар (ах бре, што му требаше тоа) Ама лавов... уствари лавицава... по што воздивнува бре овај/оваа? Или пак јас треба по неа??? НЕМАМ ВОЉЕ А НЕМАМ НИ СНАГЕ... Вчера поправив уште една досадна тема по физика. Ми останаа уште 2. ПАтем, ако знаеш во каква збрка сум ќе ме жалиш... ама не кажувам на никого и никој ништо нека не ме прашува освен Тиги... |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag Idividi, kako e deneska ? |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг иди види
велат по дождот доаѓа сонце, и во право бил тој што кажал. Во четвртокот се изнаврна, и град паѓаше, а јас имав мал чадор а плус ранец и чанта, и вирчиња имаше, и си ги испрскав фармерките одејќи до автобуска. Кога веќе стигнав, после некое време огреа сонце, силно светна денот и си реков на себе: ајде ти сега оди разгледај по она трговскиот тоа што сакаше да го разгледаш додека не почнало да врне пак. И така јас облеков патиките, фатив џадето и правец во ГТЦ. Имаше попусти, си велам е ова не се пропушта, и така си се подновив со ново блузиче. ефтино беше, за џабе. Си дојдов дома т.е. мојата втора дома и ми се јадеше, ама нешто така интересно и решив да правам макарони. Правејќи ги макароните ми текна кога првпат сама правев исто макарони. Ми текна дека ги варев 45 минути и сиротите тие омекнаа толку многу што немаа никаков вкус Ама тоа беше мое ремек дело, алијас фијаско. Ама какви - такви се јадеа Сега веќе ги варам пократко време Другиот ден се изнашетав по кеј кога стигнав дома мускулите не ги чувствував, ама убаво беше временцето па шетањето се исплатеше. После...е после е тоа друга приказна, не е за пред сите Изменето од Lithium - 08.Мај.2010 во 14:21 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идивиди...
Ги обожавам тие вечери поминати со друштво, куп пуканки и понекад мавање со некоја ако некој збори за време на филмот кој го гледаме. Ептен ги сакам. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi samo da te pozdravam pa ke imam za raskazuvanje ovie denovi
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
решив и денес да си останам дома,ќе си гледам некое филмче кога веќе за друго немам желба |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
прати ми го Сањето овде ќе ја прошетам и ќе гледаме филмче... Не верувам дека ќе и се смачи... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги Идивиди
пренеси му на Омар под услов да е некоја комедија,а не нешто за плачење... |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
или комедија или хорор... Или и двата можи... Посекако утре недела... |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dear Idi pa Vidi
Go pisuvam ova pismo vo sostojba na najgolema taga.Ti se doveruvam tebe oti znam deka ne si rekla kazala.Imeno,problemot lezi vo moite nokni potrebi za ljubov. Mnogu mi e tesko Idi pa Vidi...ama znam deka ke pomine.Ke bidam podobar od vcera i polos od utre.Ustvari pa sho jas se ti kazvam....i ti ke mi se smees. Sekoja slucajnost so likovi i karakteri od sekojdnevieto e sosema namerna...fala nogu.Mnogo mi se najde vo zivotot... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
пренеси договорено |
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди...втората нели
и од мене ајс крим |
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
добро тогава Охрид, Струга, Черниа Дрим насам.... Мое... Се зезам одговара јас по ајскрим душа давам... И мене таа ми е поуба мада и двете не се лоши... Иди те чекам... |
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |