IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 17:08
Драги идивиди....

... некои воздишки кон стрелец и лав или тие кон тебе....
тоа ми вика хороскопот...

Стрелецот е мојот најдобар другар (ах бре, што му требаше тоатага)
Ама лавов... уствари лавицава... по што воздивнува бре овај/оваа?истепан
Или пак јас треба по неа???
НЕМАМ ВОЉЕ А НЕМАМ НИ СНАГЕ...не

Вчера поправив уште една досадна тема по физика. Ми останаа уште 2изненадување.

ПАтем, ако знаеш во каква збрка сум ќе ме жалиш...
ама не кажувам на никого и никој ништо нека не ме прашува освен Тиги...

Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2010 во 17:47

Drag Idividi, kako e deneska ? среќа

Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 14:21
драг иди види

велат по дождот доаѓа сонце, и во право бил тој што кажал.
Во четвртокот се изнаврна, и град паѓаше, а јас имав мал чадор а плус ранец и чанта, и вирчиња имаше, и си ги испрскав фармерките одејќи до автобуска. изненадување
Кога веќе стигнав, после некое време огреа сонце, силно светна денот и си реков на себе: ајде ти сега оди разгледај по она трговскиот тоа што сакаше да го разгледаш додека не почнало да врне пак.
И така јас облеков патиките,
фатив џадето и правец во ГТЦ. Имаше попусти, си велам е ова не се пропушта, и така си се подновив со ново блузиче. трепкање ефтино беше, за џабе.
Си дојдов дома т.е. мојата втора дома и ми се јадеше, ама нешто така интересно и решив да правам макарони. Правејќи ги макароните ми текна кога првпат сама правев исто макарони. Ми текна дека ги варев 45 минути црвенеење и сиротите тие омекнаа толку многу што немаа никаков вкус смеење Ама тоа беше мое ремек дело, алијас фијаско. Ама какви - такви се јадеа плазење
Сега веќе ги варам пократко време трепкање
Другиот ден се изнашетав по кеј охкога стигнав дома мускулите не ги чувствував, ама убаво беше временцето па шетањето се исплатеше.
После...е после е тоа друга приказна, не е за пред сите голема%20насмевка

Изменето од Lithium - 08.Мај.2010 во 14:21
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 18:28
Идивиди...
Ги обожавам тие вечери поминати со друштво, куп пуканки и понекад мавање со некоја ако некој збори за време на филмот кој го гледаме.
Ептен ги сакам. голема%20насмевка
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 18:45
Drag idividi samo da te pozdravam pa ke imam za raskazuvanje ovie denoviголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 19:09
Драг Идивиди

решив и денес да си останам дома,ќе си гледам некое филмче кога веќе за друго немам желба
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 19:23
Драг ИдВид,

прати ми го Сањето овде ќе ја прошетам и ќе гледаме филмче... Не верувам дека ќе и се смачи... среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 19:31
Драги Идивиди

пренеси му на Омар под услов да е некоја комедија,а не нешто за плачење...
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 20:42
Драг ИдВид,

или комедија или хорор... Или и двата можи... среќа Посекако утре недела...среќа
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 20:47
Dear Idi pa Vidi

Go pisuvam ova pismo vo sostojba na najgolema taga.Ti se doveruvam tebe oti znam deka ne si rekla kazala.Imeno,problemot lezi vo moite nokni potrebi za ljubov.тага
Mnogu mi e tesko Idi pa Vidi...ama znam deka ke pomine.Ke bidam podobar od vcera i polos od utre.Ustvari pa sho jas se ti kazvam....i ti ke mi se smeesсмеење.
Sekoja slucajnost so likovi i karakteri od sekojdnevieto e sosema namerna...fala nogu.Mnogo mi se najde vo zivotot...
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 20:50
Драг Идивиди

пренеси договорено
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 20:58
Драг ИдВид,

ај прене си и ги на Сањево песниве...Нека кажи која е поуба...

ПРВА или ВТОРА?

И многу да ја поздравиш и кажи и дека ја чекам на шетање и филм..

Со пица и пивце... голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 21:02
Драг Идивиди...втората нели

и од мене ајс крим
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2010 во 21:04
Драг ИдВид,

добро тогава Охрид, Струга, Черниа Дрим насам.... Мое...

Се зезам одговара јас по ајскрим душа давам... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

И мене таа ми е поуба мада и двете не се лоши... големо%20гушкање Иди те чекам...среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.