|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 150151152153154 240> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bash sega mi go kazhaja...
nekoja policajka na teren preku radiostanicata barala zamena oti ,,dobila,, i imala bolki... chekala , chekala i ete ti posle 3h doshol nejzin kolega pijan... -a be kaj si ti 3h?? i odozgora trup pijan doagjash?? -eeee, hik...drga koleshke.......hik ...... koga si se javila ....site te slushnale.....hik....pa nachalnikot chastel tura pienje, pa shefot, pa zamenikot...hik.....pa inspektorite......i odvaj dojdov..!! Изменето од bijonse1 - 29.Април.2010 во 13:58 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле 2 другари риуболовци. Се среќаваат по долго време и едниов го прасува другиов.
-Како риболовот? -А риболовот супер али црви немозам да најдам никако! -А за црви лесна работа, ќе земеш една батерија ке бутнеш 2 жички во земја и црви од струјата излегуваат како луди! После некое време се среќаваат , а овој сто прасувал за црвите цел во гипс , со штаки ... -ЕЕЕЕЕ кај си бе ти што направи со црвите?! -Абе гонисе и ти и твоите црви!!! -Зошто бе! -Абе направив се како сто ми каза земав 1 батерија ставив 2 жички во земја цекај саат време излегоа 2 црва , па си викам слаба е струјата.Земав колата од акумулаторот извадив 2 жички ставив во земја после саат време излегаа 5 црви , викам ај пак е слаба струјата па гледам таму еден далековод . Земав од него 2 жици ги ставив во земја . Кога за 5 минути ми излегоа 6 рудари ........... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како да избегаш од пустина ако со тебе имаш само динамит ,кибрит и ножици???????? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е крв пие, вампир не е; лета, а птица не е? Изменето од емил - 02.Мај.2010 во 20:36 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетаат двајца мажи по улица и едниот му се жали на другиот:
Првиот: Да ти кажам колку лоша жена имам дома, секој ден ја кршам од ќотек, а таа пак по старо, веќе рацете ми отпаднаа од мавање. Другиот: Еее да видиш ти јас имам друга тактика, ќе си ја фрлам жената по скали, па таа сама си се удира каде сака, а мене не ме болат рацете. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек во месарница.
- Добар ден, имате свинска глава? - Не, само така си ја чешлам! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
schumi
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жената го прашува мажот: Мажу, каде е книгата „Како да доживееш 100 години“?
Мажот: Ја фрлив, мајка ти сакаше да ја прочита. |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комшии разговараат: - Се надевам ќе го продадете кучето, ќерка ми вчера не можеше да го заврши часот по пеење, зошто вашето куче цело време завиваше. - Извинете, ама вашата ќерка прва започна.
|
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си било мало детенце и кога му се мочало викало по цела куќа.Еден ден му се примочало и почнал да вреска и сите дома знаеле што му е на детево.Мајка му одма му рекла: Ајде синко јас ќе те носам на мочање.Детево не сакало.Таткото исто така му рекол епа ајде јас ќе те носам на мочање.Детево пак не сакало.И незнаеле што е работата и му рекле: Па добро ако не сакаш јас или татко ти да те носиме,кој тогаш.И детево одговорило: Сакам баба да ме носи.Е зашто баш баба ти."Зашто на баба и се тресат рацете". |
|
Внеси реплика | страница <1 150151152153154 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |