|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 62> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слушнала некоја плавуша за киднапирање на авион и нашла некој полицаец па го прашала: |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две плавуши:
- Да видиш што сум открила, ја гледаш онаа коцка на ѕидот? Притисни ја. (се пали светло). - Како си открила такво нешто, тоа е феноменално откритие. - Ма не тоа, притисни пак (се гаси светлото). - Па каде исчезна? - Е тоа сум открила. Го отвора фрижидерот и вели: - Еве го овде |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша иде кај саатчар и му вика абе саатов ми се заебал и не ми работи… Човеков го проверува , се е ок .. и вика саатов е супер, а она го прашува зашто по некое време се гаси, а кога го купила и рекле дека е дигитален..
Саатчаров се смее и и вика.. епа саатот е на навивање. Плавушта го зима и почнува: ‘ВАРДАР… ВАРДАР…’ |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е разликата помеѓу плавуша и говорница? Има две разлики:
- За да ја користиш говорницата треба да платиш. - Во говорница не собира толку мажи. |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една плавуша ја вработиле келнерка. Доаѓа клиент и вели:
- Еден “Бурен огразам”! Плавушата се замислила: - Што сакате Вие? Ова е заведување! - Го има во менито! Погледнете! – рекол клиентот. - А-да... Навистина го има во менито. Епа тогаш да одиме. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша брцка во тегла Тoми мајонез?
-Го бара Томи |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат две плавуши и едната ја прашува другата:
- Знаеш ли што е црн хумор? - Знам,тоа е кога се смеат црнци. |
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша плаче кога ќе роди близнаци?
-Не знае кој е татко на второто дете. |
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плавуша во Грција на одмор.
И приоѓа некој Грк, и подава рака, и вели: - Христос Пападопулос. - Навистна Пападопулос! |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цајкан застанва Плавуша и и вели:
- "Дајте ми го вашето име и презиме!" - "Ами како тогаш јас ќе се викам?"- одговорила таа. |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како може плавуша од еден човек да направи милионер?
-Ако тој човек пред тоа бил милијардер! |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
Внеси реплика | страница <1 3334353637 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |