|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 100> |
Автор | ||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди
Зошто кога најмалку е потребно се убацуваат некои најмалку позелни фаци на сцена кога не им е ни време ни место?
Ќе го замолам универзумот да не ми навева умислени, егоцентрични душебризници што повеќе се секираат за твојата работа отколку за сопствената.
Пораката е: Butt Out and step off!
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди...сега се сетив
утре нема да стигнат жабите нели и нема да имам вежби |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг ИдВид,
утре морам на лекар!!! морам да видам што ми станува со притисокот... 200 со 160 ми беше... на нецели 22 толку ли??? А и плус шул програма на фах... Ајде ќе биди си викам... |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
идивиди
кој ден... ептен зафркнато. во школо-температура имав, во тоа сум сто насто сигурна. ме боли грлото... а и ушите... некако преседов... бог знае како. ајде тоа... ама другово... имено, се решив без партнер да идам. мислам гоооолема работа! али... пази ситуација: денес ми искача едно дете од друго одделение, а јас цела онака опуштена, разбушавема (ме бушавеше еден школски кога го опцув ) искачам од училна и он ме среќава у ходник... ја целата као: -Кажи брат, шо ти треба? и он, вцрвенет во образите, со срамежлива насмевка ми вика: -еј металика (нон-стоп си го носам ланчето со знакче на металика, затоа така ме викаат некои), сакаш да ми бидеш партнерка? -ааа... ајрон мејден (носеше маица со тој натпис )... може, ама под еден услов: ти да ја носиш маицава, ја ланчето и да се завиеме у црно... џоа металски пар. се насмеа и ја мангупски му викам: ќе видиме... ќе видиме.... у исто време ми се упуцава и еден кремац, што ми е ненормално забавен... и ептен фин дечко... ту би ор нат ту би? д куешчн ис нау! ваљда ќе се одлучам до утре... задутре... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drag Idividi,
za da i pomogneme na Tiggy, predlagam da otvorime referendum :"ajron mejdn ili kremacot".
Eve jas prva da glasam : AJRON MEJDN definitivnooo!!
Veruvam deka ke imas poveke temi za razgovor so nego otkolku so kremacot... btw... na nas zenskite vo priroda ni e da sakame bad boys
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и од мене Ајрон Мејден...
а ако има Дрим Тиатер јас ќе им купам костими... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бев денес Анитче.. Фала Богу не е нишо лошо... Се е ради нервна база... |
||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг Идивиди Со попуштање? Ај не ме зафркавај. Подобри сме! Мора малку и озборување. Маааалку, не многу. Па нормално. Политика! Како мислиш ти? Јас, Дора и Давид сме експерти. А и ти не си поткаран Пази, кога почнавме за политика одма ги начули ушите. Е да важната ја рокна Ја дигам оваа чаша за Вмро-Дпмне. Тие три минути додека траеше песната и се гледаше по очите дека е многу среќна, и блескаа очите од возбуда. А и мене, и на сите да ти кажам. Вмровска дружина. Па јас си кажував бе нешто, а Аце и Александра деца, си играа заљубени - изгубени Ахахаха Кма. Закон дете, уште по закон надимак И јас си ја сакам екипата најмногу на свет! Изменето од computer - 05.Мај.2010 во 15:38 |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам да и предложам на Тиги као на современа цура да ги фане и двајцата момци едниот под една рука, другиот под друга и да иде со двајцата на полуматурски или матурски(што и да е) бал и да поцркаат сите шмизли од мука, што успеала не еден туку два фраера да си обезбеди и тоа без многу мука.
п.с нормално ако се согласат дечките да бидат дуо-трио
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
драг go see
мојот придонес за средното, моите непроспиени ноќи заради тестови, моите ретки карања со професорите, моите денови поминати во клупа со мојата бест френд, моите зафрканции со различните типови на карактери и темпераменти во класот, моите секојдневни смоки и политанки ( увек во пар ) полека, но сигурно и со многу зборови дека ќе биде тешко да се разделиме веќе згаснуваат.... Како уште од сега секој да си го одбира својот пат..... Ќе ми фалат овие денови, многу, знам дека ќе ми фалат...ама се тече, се се менува нели? Времето не ме прашува дали треба да подзастане малку за да поуживаме уште неколку недели. Си врви само, стрелките не се враќаат....тик так, тик так..... П.С Се дава 7 000 денари за фустан? |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драг идивиди...
Ќе видиме. Утре тешко дека ќе идам у школо. Настината сум, температура, кашлица, глава ме боли цело време... Поздрав до постарите дами и едно тенкју за советите. |
||
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драги Идивиди
денес одмарам конечно малку пауза од колоквиуми и од физиологија... |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Идивиди...
I have so much to say... Денес беше бурен ден. Во школо ми одржа директорката лекција... претпоставувате за што нели? за да не се смеам на часови, да не делам правда и да поправам оцените. Единствена позитивна работа во денов беше што ќе идам со неколку другарки (повторно) во оноа средното приватно Јахја Кемал, али овој пат ќе полагаме испити. Абе свашта. И кажувам на мајка ми, а она еве ваква фаца извади: -Ти? Ќе полагаш таму испити? Хаха. -Ахм... у недела. И му ја фувнав во соба. П.С: Ме изнервира еден школски денес премногу... ејјј, да не беше дебел ко бик, ќе го акнев од табла, жими све... ама се контролирав... |
||
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |