IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 01:09
Драг ИдВид,

ни јас денес не бев никаде за 1ви мај... До душа бев договорен али... сношти ма кое сношти до 6 сабајле си ја средував фармата у каубојски стил, џоа на Диви запад, и ко видов колку е саат реков нишо баче ти никаде не одиш... И си се собравме поручекта кај 5 пред интернат со едно пивце и се напивме по 2 чаши... И помина мајооот готовооо...

Сите живи сите здрави... Само другото друштво ми се налути демек сум ги изиграл, а и разбрав нешо лошо...тага Ама помина де... среќа
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 14:57
драг ичко...
добар ли си?
кај беше за 1ви?
ее ја бев во она драчево...
али не е тоа важно...
со целосна емпатија кон сите кои се навлезени во пролетната депресија...(пишувам)...
денеска е 2ри мај...изглеа...
треба да ги поправам оценките , и наводно да научам да танцувам...
за ова полуматурава...
треба да купам нова гитара , да учам музичка теорија , како би можел да полагам испити за во средно...
треба да најдам нова женска...(треба?!)
ама шворц сум...
да треба....
треба да небидам шворц...
шворц сум со амбиции и инспирација...

Take The Time...
Џо...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Mramoren Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

drtiot

Регистриран: 26.Април.2010
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mramoren Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 19:14
Drag idividi..nikako da si fanam zenska...samo me odbivaat do koga vaka....
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 20:14
идивиди...

зар е обавезно да се има женска/дечко?
тоа не го сваќам ама баш ич...

whatever...
за тоа another time...

Баш нешто си мислам...
Што им е на девојкиве? Или имаат некој комплекс на пониска вредност па ако омаловажат некого се осеќаат супериорно и го поттиснуваат комплексот или е нешто друго...
- Дечко дали си ти нормален? Губи се не ме замарај!
А претходно трепка со очињата, грицка уста и го заведува...
За ова зборам.
А тек за ноќниот живот... како цурите напуфтани го прават тоа...
It's actually... многу едноставно. Толку се навикнати на кич, што веќе не го ни приметуваат.... Ќе ја испеглаат изгорената од бланш плава коса, “малку“ лак за коса, ќе го облечат најраткото фустанче што ќи им дојде при рака, свилена хулахопка, штикла петнаеска (мисли типка е што оди на штикли, а не е) која не ја владее... А да... не преферираат нападен мејкап. Само одоздола подлога за пудрата, темна сенка за очи, туш, моливче, руменило, маскара... моливче за уста, сјас со бурек ефект и така нашминкани (јас пре би рекла намаскирани) идат у “бољи живот“. Џоа од јавна куќа. Ќе отидат во најблиската дискотека/кафич и остало и ќе шмекаат машки. Ќе заведуваат, ќе се занесуваат... И кога ќе се враќаат дома со такси, една на друга си кажуваат:
-Леле, го виде ли тој идиотот што ми се пушташе цело време? Ха ха.
А уствари неа тоа и годи. Само нејќела да испадне ефтина.
Она никогаш нејќела да испадне ефтина. Она во животот имала секс со само двајца момци. Првиот и бил најголема љубов и ја преварил, а вториот бил релативно непозната личност, била потпивната и така...
Па знаете ипак, ова е Македонија, невиноста ти е поважна од животот!

Знаеш идивиди... sometimes... мислам дека сум родена на погрешно место...
Oh well... незнам колку би ми поверувал дека јас нема да бидам таква...
ипак... пола и више од мојот живот го поминав во излитени старки...
Кои by the way ги обожавам.

Тоа.

What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 20:40
drag idividi,
se vrativ!голема%20насмевка
Pomina teskoto...sega sum beter od pred toa!
Se osekam ko gasenicine sto bile vo caura... samo sto posle tolku cmaenje u caurata ne se izlegla peperutka od caurata...плазење zilav, ljut, besen, mutant e iskocen..... голема%20насмевка
Protivotrov ne deluva!голема%20насмевка
Se citame....намигнување
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
The_Boss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Регистриран: 31.Март.2010
Поени: 948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 20:59
Drag Idividi

za Maj si pominav extra голема%20насмевка so ekipata se znae голема%20насмевка si kazavme so ima novo staro, jadevme, pievme, muzika, abe so da ti kazuvam голема%20насмевка aj podetalno da ti raskazam голема%20насмевка

Nakaj 13-14 saatot otidovme, stavivme tamu masa, stolovi, skarata, jadenje, pienje, muzika i poleka poleka pocnaa muabetite. намигнување ja, Nik i Dac ja praevme skarata, zenskite gi mrzelo, nie da sme praele a oni da jadele изненадувањеe mnogu be vie ! ali moras da gi slusas изненадувањеголема%20насмевка ali dobro oni salata praeja голема%20насмевка Svrtevme sekakvi muabeti za sve i taka. Ace i  Aleksandra se smuvaa (znaev deka ja sfigja odamna ali aj)голема%20насмевка posle igravme fudbal maski vs zenski. Ne pobedija zenskite 2-1 so popustanje голема%20насмевка (sea tuka ke se javi computer) газење%20од%20смеење

Da ti gi pretstavam ekipite:

Maski: Jas, Nikola-Nik, David-Dac, Viktor-kma, Ace
Zenski: Ana-computer, Dora-vazna, drugata Ana, Aleksandra i Jana

Posle mesano igravme.

Tim eden: Jas, Nik, Dora, computer, Ace
Tim dva: Dac, kma, drugata Ana, Aleksandra, Jana

Nie pobedivme. 3-2 голема%20насмевка
Eden gol ni dade Aleksandra, Ace koa branese. jasno ti e neli голема%20насмевкасмеење drugiot kma.

Kiksovi:
Dac: Mi ocat solzive (mi solzat ocive) газење%20од%20смеење
Dora: Lele ela na sonce ova soncevo vo glava mi udri (sakase da kaze na senka) газење%20од%20смеење
Aleksandra: lele peer ladno mi e soncevo mnogu pece (sakase da kaze se ispotila od zesko) газење%20од%20смеење
Kma: aj ne se zaebavaj aj mrs ela ajde газење%20од%20смеење
Ace: vidi go kako golman brani газење%20од%20смеење

ke me kilnat osekam голема%20насмевка

Posle svrtevme na politika. Dora, David i computer normalno najglasni. Nie drugite poise slusavme. Koa imas pred nas rodeni politicari taka e голема%20насмевка
I Dora koa ja pusti na cel glas "ja digam ovaa chasa za Vmro-Dpmne" голема%20насмевка

pa computer kako najstara pocna da filozofira nesto смеење a Ace i Aleksandra za toa vreme se prskaa so voda смеење

dr so imase smesni desavki. A, Dora i Kma igraa sah i go resi dvapati смеење posle jas vs Dora, ednas ona pobedi ednas jas. Pa jas i computer, isto ednas ona, ednas ja pobediv. Drugive ne se zamaraa so sah. Posle igravme i karti. Poker na pari ama posle drugarski si gi vrativme голема%20насмевка im gi sobrav parite. Abe oni so mene poker? Ahaa da utre sabajle голема%20насмевка

I taka kao so kazav si praevme muabet, zenskite se frlija na ogovaranje, zborenje za moda i maziсмеење голема%20насмевка nie znaes fudbal i zeni голема%20насмевка

Go zaebavavme Kma za nadimakot. Inace Viktor se vika, a go vikame kma zasto porano omilena recenica mu bese: I am the best and kiss my ass. I kratenka od toa kiss my ass - kma голема%20насмевка na pocetokot se lutese, sea vise ne. голема%20насмевка I mu vikavme kiss my ass, kiss my ass. kma ne go nervira ama kiss my ass go nervira газење%20од%20смеење

I taka drag idiviidi najzakonski si pominav so ekipata. Sakam uste ednas. Aj dogodina голема%20насмевка

inace retko pisuvam tolkavi tekstovi ali za ekipata vredi големо%20гушкање pozdrav do site niv да

голема%20насмевка

Изменето од CakNoris - 02.Мај.2010 во 21:02
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 21:21
блазе тебе драг чак набчоголема%20насмевка
за разлика од мене драг чичко идивиди ме заеба екипата и си останав дома за првитага ама шо да се праи.
ај догодина здравје.
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2010 во 21:36
драг иди па види.
ти забегале членовиве на high level ама шо да им праиш ќе одбегаат ваљдаплазењеголема%20насмевка.
енивеј утре почнува школото, а со тоа и караници со професори итн.
не те имам посетено долго време ама интернет немав јбг(кога немам неограничен).
тоа е драг идивиди денес толку од мене утре пак ти идам.
да ми ги поздравиш:
Tiggy Vicious, Volkswagen, Sunny, Anastea, Џо(забеганото), и сите други членови кои се премногу за да ги пишувам.
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2010 во 13:05
м
драг иди види...?
а драг ли си?
темплејтот многу ти е плав...
добар ли си?...

Can you really tell?
Blue skies from pain...

Иди види...
Јас сум роден Боем...
ама пубертетов , многу ме напнува...
знам дека е нормално...
можеби е нормално и да не сакам да ме напнува...
ама дефинитивно не е олку нормално тоа да го знам , и сепак , да не го скршам...
сеа уште некој од вас да ме затапи со тоа...да дете си , во пубертет си...

аман.
знам дека сум , и не сум ја крив , ама дефинитивно мојот алтруизам и хуманост ќе го поправи тоа.
или барем ќе го намали...

Cherio!...

драг Владо...
поздрав и до тебе се разбира...среќа

Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2010 во 18:16
Иди па види.

Мразам рутини.
Ме замараат.

Муабетот ми е следниот
(ако може да се нарече муабет):
Денес се фрапирав
од животната приказна на сестрата на мојата другарка.
Незнам... занемев.
Не знаев што да кажам.

Девојчево има предвремен пубертет (има 8 год.)
Да не го утупувам, да прејдам на главното...
Едниот јајник и бил дупло поголем...
И дисфункционален.
Меѓутоа, наместо да се извади болниот јајник, неа и го извадиле оној, добриот, со добра функција!

No turning back...

И на девојчето и е извадена матката.
Ептен заебано.
Животот е суров.

Она сирота плаче, а ја незнам шо да и кажам...
Да и кажам:
-Гледај на позитивната страна! -не би можела
Не ја ни има позитивната страна во случајов.
Само занемев и ја гушнав.
Незнаев што друго...

Едино добро што ми се деси е што одговарав историја (а вчера не фатив книга, ама внимавав на часови намигнување)

Идивиди...
Поздрави ми го Владо. бакнеж

Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2010 во 18:23
Драг Идивиди....

Премногу ми е тешко,како стигнавме до ова неможам да разберам...зошто?????

и....

Изменето од sanja-a - 04.Мај.2010 во 18:26
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2010 во 18:27
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

Драг Идивиди....

Премногу ми е тешко,како стигнавме до ова неможам да разберам...зошто?????

Ќе да е до интернетот денес...
Видиш , кога многу Кинези одеднаш ќе се логираат на своите компјутери во родната земја.......Хавариии!!!
И после тешко е се разбира...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2010 во 23:11
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

идивиди...

whatever...
за тоа another time...

а иначе како ќе добиваш...‘нежни допири‘? голема%20насмевкатрепкањецрвенеењеизненадување
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2010 во 00:18
Originally posted by Џо Џо напиша:

Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

идивиди...

whatever...
за тоа another time...

а иначе како ќе добиваш...‘нежни допири‘? голема%20насмевкатрепкањецрвенеењеизненадување

ќе ги добивам со мачката...
малце грепкање, малце мазење... голема%20насмевка големо%20гушкање трепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.