![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 221222223224225 295> |
Автор | ||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Навистина сум паднат од Марс?
Изгледа ќе да е така. |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
|
Pa taka si se pisal.... |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Од каде па знаете како е на Марс, не сте ме прашале.
Набргу ќе ви одговорам!. |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Тука помуабетете си кој од каде е... само без навреди
![]() |
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=B8AED4BDBD9E8248A967DE766615612B
бе читам коментари и си мислам... ![]() |
||
![]() |
||
tanas_1902 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
|
Човекот мрази акроними! Нема лошо!
|
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=71A5CAB913C1464F956356567DAD454C
Mitko (03.05.2010 00:38:25) Ne jasnotii vo kartata, koja e taa drzzava pod broj 6 - VULGARIA, zarem takva drzzava postoi. Mozzebi e istata na chie chelo stoeshe kan Asparuh, koj nikogash i ne dojde vo deneshna Bugaria, imeto na koe go prisvoija nekoi togashni pleminja. ![]() |
||
![]() |
||
|
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=53101020387&id=9&prilog=0&setIzdanie=21973
Колку Македонци има во Србија? - Според пописот во 2002 година, има 25.874, но тоа не се совпаѓа со бројката од 1991 година, кога како Македонци се изјасниле 47.118 граѓани. Политичката ситуација си го направи своето, бидејќи во 1991 година од конститутивен народ станавме малцинство, а некои политичари нé нарекуваа „Срби со говорна маана“. Многумина беа претпазливи, па се ставаа во категории како „Југословени“ или „други“. ![]() |
||
![]() |
||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
|
И, што смисли? |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
![]() |
||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
|
И да се земе бројката од 200000, пак се помалку од бројот на Македонците кои живеат во Бугарија. По се изгледа Србија не се плаши да го признае македонското малцинство во рамките на своите граници и му го даде правото да функционира како такво, за разлика од некои други! Уф, заборавив дека некои други обезбедуваат индивидуални права. Не се секирај ти, навикнати сме на вербална дијареа. Изменето од Platenik - 05.Мај.2010 во 08:35 |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
![]() |
||
|
mubu
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
србиве нема за што да се плашат. |
||
![]() |
||
|
Божо зблагодарен за Гоце и Даме, чека уште
![]() |
||
![]() |
||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
|
Поздрав до сите политички корумпирани и нетолерантни поединци и нации. Знајте, вашите мисии се осудени на пропаст, све је узалудно, све је пропало, порано или подоцна ќе преовладаат луѓето што не се политички поткупени.
Еве ви една многу добра ствар од Парти Брејкерс - уживајте.
Ja volim svoju muziku
Iznad svega To je moja ljubav Sve do neba A ti po strani stojiš I stalno mi greške brojiš I nikad ruku da mi pružiš I nikad ruku da mi pružiš Pljuj, ubij me Seci, peci Ali znaj Ne možeš mi ništa Moja muzika je jača Od bilo kakvog mača Moja muzika je jača Od bilo kakvog mača Pogledaj sad Ja sam sve što ti nikad ne možeš imati ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 221222223224225 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |