|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 104105106107108 277> |
Автор | |
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абортус на бугарски-атентат на к*урово делание!
мини сукња на македонски- не ми го лажи моме к*рево! |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика најбрзиот кинез у светот? .. То шиба ко лудо ! |
|
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posebno epilogot e smesen biznismeni vs 5godisni deca Изменето од 10101 - 28.Април.2010 во 23:53 |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Решила Трпана да прави торта, и го пратила Трпе да тркне до продавница:
- Трпе, купи ми маргарин, а ако имаат јајца, купи ми десет. Се враќа Трпе со десет маргарина и кога го видела Трпана збеснала: - Шо си купил бе толку маргарин? - Па ти ми рече да купам десет, ако имаат јајца.
TOLKU TIPICNO !!
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
профи по англиски: не метал... метал, туку метал како метал...
|
|
Sp-mk.com
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 19.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://mesto.com.mk/video/eb377a636f4cf6c/
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e posledno ama sekogas se gazam na kroejsa spiking bisercina na Milan Bandic...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto ne moze da me nasmee..jas sum seriozen covek
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Решил ѓаволот да се жени ама со невина девојка Наравоучение:Е...е се жени да не ве земе ѓаволот! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kако си поминал Саша Матич на одмор? -Невидено...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo edna prodavica go prochitav ova:prodavam urda za burek so sirenje.
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а урда секој петок јадам |
|
Внеси реплика | страница <1 104105106107108 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |