![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 62> |
Автор | ||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vo zivotot ima dve vazni raboti,,SRCETO I PAMETOT,,
zatoa vnimavaj na kogo ke go dadesh srceto za da ne go izgubish pametot... |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Само љубовта е вечна... само љубовта не умира...
|
||
![]() |
||
justagirl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
decki mi treba sovet
![]() vekje godina dena si pisuvame na chat ama na SEKAKVI temi povrzani ljubov i intima . no toa e se,samo pred kompjuterot a onaka ne sme tolku bliski. Sakam nasta vrska da prerasne vo nesto povekje i sto mislite dali treba jas da mu pristapam ili da mu prepustam nemu ![]() |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
излезете малку надвор , ебате фејсбукот , видете дали има хемија , дали се искажува харизмата ![]() ![]() ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
Архангел ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
Да си најдеш нов, најубаво. Некој што ќе сака да прави се со тебе. И дај бе луѓе аман веќе со чат и фејсбук. Мора ли по тој принцип да се запознавате? Што правеле нашите баби и дедовци на времето кога немало интернет? Како тие се запознавале. Не му пристапувај! Игнорирај го. Се гледа дека нема доволно муда да ти пристапи и да започнете врска. |
||
![]() |
||
Tor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
|
Nema fajde od chat i fejsbuk-bolje vikni go doma i zapoznaj go so svoite roditeli!
|
||
![]() |
||
Mayden ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
Здраво дечки ми треба барем некој совет за мојот проблем.
Имам женска која не е во мојот град во друга држава ама еден годишно тука.Кога иде во мк оди во охрид пошто таму живее.Е сеа,ние се запознавме на нет на чет соба и од тогаш па навака се доближивме многу,си пишуваме по цел ден на мсн на фејсбук се слушаме 4-6 пати во месецот,на скајп исто така се слушаме.Кога дојде тука во Фебруари се договоривме да се видиме ако има време.Кога дојде се слушнавме на телефон и ја немаше една недела мислам ни на мсн,скајп ни да титне.Незнаев што да правам се пуштив од нејзин фб и пишав со неколку нејзини другарки да ја прашаат што се дешава.Но они нешто збореле глупости на сестра и која не ме поднесува и на нејзините и овие не ја пуштиле никаде.Кога дојде на фб беше многу лута пошто сум зборел со другарките и сеа они збореле нешто глупости и не сум требал воопшто да зборам со нив и ми кажа кога сме збореле на мобилен и зимало и нејзе кредит па така немала да титне пише или да и се јави некој. И сеа се прашувам дали воопшто ќе се видиме?Она вика да и требало да се стрпам пошто кога-тогаш ке дојде тој ден. И нон стоп збориме за тоа,што како ке правиме кога ке се видиме и такв 300 теми отвараме.Сеа незнам што да правам со сестра и која не ме поднесува и ќе кажува глупости на кој стигне за мене. |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
![]() Pa namesto da zborite (pisuvate) sto ke pravite koga ke se vidite, REALNO da se vidite i da PRAVITE nesto sto i na dvajcata vi e ubavo....
Izvini vaka sto ke ti kazam direktno, TI NEMAS ZENSKA...
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
m2rk0 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Zdravo nof sum na forumof i mi treba vashata pomos, imam 14 godini i do sega ne sum imal seriozna vrska pa zatoa sakam da ve prasam nesto.. vekje podolgo vreme mi se svigja edno devojche i gledam vo posledno vreme i ona nekako so pogledot podolgo vreme me gleda pa zatoa pred nekoj den ja dodadov na fejsbuk prvo.
Sega me interesira sakam prven da se zapoznaeme podobro pa me interesira sto kako da i pisam na pocetok, so da ja prasam.. da ne se obrukam i ve molam sto podetalno ![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Епа вака: штом и таа те гледа така подолго можеби и она е заинтересирана за тебе. Не зборувам веднаш дека и она можеби сака нешто со тебе, но можеби си и симпатичен и си и го привлекол нејзиното внимание. Е тоа е супер. Штом ете имаш фејсбук, тука е веќе поинаква работата. Ако си срамежлив за да и пријдеш и да се запознаете веднаш, пиши и на фејсбук: Здраво ......., јас сум тој и тој, те видов пред некој ден в град и те аднав на фејсбук. Ќе ја прашаш каде учи, како оди школото и така! Одиш постепено, полека, без брзање. После некое време, неколку дена ( немој да испаднеш досаден само, женските не го сакаат тоа ) ќе и пишеш пак. Уз муабет ќе ја прашаш каде излегува, што и е интересно да прави и со тоа ќе дознаеш каде се движи. Е после тоа, ти ќе си испланираш божем случајно да се најдеш на истото место како и она, во истото време. Е кога ќе се видите тогаш и бидејќи веќе сте стапиле во каков-таков контакт ќе и кажеш: Здраво, дали се сеќаваш на мене, јас сум тој и тој, зборевме на фејсбук и такви некој ствари. Ете веќе и официјално се знаете и во живо, а не само на фејсбук ![]() А имаш и друга варијатна: заборави запознавање и пишување прво преку фејсбук. Ако имаш некои другари или познаници што ја познаваат или се дружат со неа, замоли ги некогаш да заминете заедно на кафе или сладолед сите, па така директно да се запознаеш со неа. ![]() Со среќа ![]() Само храбо ![]() |
||
![]() |
||
Mramoren ![]() Сениор ![]() drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
|
Ejjj fala na sovetive, otsega pa natamu samo vaka ce pravam, zatoa mene me odbivale....aaaa |
||
![]() |
||
iloveyou ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Леле луѓе неможам веќе вака...
Со дечко ми одиме 1 год и 5 месеци но не сме од исти градови. Тој доаѓа секоја недела и се гледаме а кога не сме заедно си пуштаме сигналчиња на телефон, пишуваме пораки кој на кого колку му фали и кога ке се уклучам на мсн поради било која причина да сум нервозна, веднаш нервозата ја истурам на него а тој сиротион ме трпи. Јас знам дека и него му е тешко, дека и тој има проблеми но понекогаш љубомората ме обзема и исто така и за тоа се караме. Премногу сом љубоморна, ако се поздравил со некоја па го испрашувам која ти е оваа, ако има на фб некоја нова у пријатели исто така го испрашувам за неа.. Јас сакам да се сменам, сакам да не сум љуборна, да не се карам со него поради секоја ситница и поради мојата нервоза, тој настојува да спречи но јас неможам да се приберам, исто како да сум надрогирана ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
анксиозна си...
женско си... ![]() смири се...најди некои попатно хоби , вака како што пиша , ми изгледа како дечко ти да ти е опсесија , а не емотивен партнер , повеќе изгледа дека ‘дечково ти е животна цел... најди некое хоби , медитирај , или зимај риталин, или било шо шо ќе ти препише психијатар... ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |