![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 240> |
Автор | |||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Влегува егеец во кафана и вика -Кој го спаси син ми од давење, кој го извади од реката??? И еден од гостите скромно дига рака и му вика -Јас го спасив син ти... -Кај му е капата бе, а!? |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
![]() |
|||
||
Како најлесно да го развиете мозокот?
Однесе те го на теретана. |
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
Како скржавите луѓе ги хранат своите деца?
Најпрво им кажуваат: Кој не сака да појадува, ќе добие
еден денар. Децата радосни излегуваат надвор
да си играат. За време на ручек: Кој не сака да руча, ќе добие уште еден денар. Децата продолжуваат да си играат.
Кога ќе се изморат децата, за време на
вечерата: Кој сака да вечера, нека плате два
денари.
|
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() „Не можам да верувам дека
си се омажила за тој старец!“
|
|||
![]() |
|||
||
Еден рибар фатил златна риба,а рибата му рекла ако ја пушти ке му исполни 3 желби.Рибарот вика прва желба ми е да ја платам струјата,втора да купам масло и третата ми е да те изедам.
|
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
Што е тоа :црно-бело-црно-бело-црно-бело, и крие се во пештера????? Зебра должи пари на некој!!!! |
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
Што е тоа :црно-бело-црно-бело-црно-бело-црно-бело
|
|||
![]() |
|||
||
Sto peat cigani pred kontejner? Shop shop shoping.....
|
|||
![]() |
|||
||
Лавот избегал од зоолошката градина во Скопје и нападнал едно
девојче. Тогаш се појавил еден човек и со голи раце го задавил лавот, и
го спасил девојчето.
Утредента наслов во весниците: Храбар Скопјанец задави лав и спаси девојче! Човекот се јавил во редакциите и им рекол: Следниот ден наслов во весниците: Повторно човекот се јавил во редакцијата: Наредниот ден наслов во весниците: Ненормален Грк го задави лавот, миленикот на децата! |
|||
![]() |
|||
||
Речникот на женскиот јазик
|
|||
![]() |
|||
||
Некој човек фатил златен кит,а китот му рекол:-Пушти ме ќе ти исполнам една желба.А човекот вика:-Ти сега со мене одиш право во златара.
|
|||
![]() |
|||
||
Некое дете многу ја сакало наставничката и неможело да се воздржи и при крајот на часот и рекло
-Наставничке јас вас ве сакам, а настваничката за да не го навреди му рекла -Ама јас не сакам деца, а детето пак и одговорило -Па и јас не сакам ама ке внимаваме! |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |