|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 100> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi zaboravija da kazat kako e ureden stanot na paca
e vaka vika....Maco mojot stan ka e ureden uz funtiflunki, flonki ee da be i polski trkala, kako poliklinika |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi prekrasen den deneska ke ima shetanje
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди колку време сум потрошил на тебе
|
|
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид само што дојдов од школо...
Морам ова да ти го кажам... Шета Трајчо гази како газела, море каква газела, како КОШУТА.... -Шо ти е то мор кошута? Вујна и е шо е кошута.... Не знајш шо е то кошута??? НЕ! То е скратенка од КО ТЕ ШУТА!!!! Така да знаеш... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
Редно е веќе..и време е....
Трајчо...Паца...и останатите....
да се префрлат во кафаната....
.................................
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi se prefrlija vo kafanata site
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
о ИдиВиди кај си бе кумее...
Денес... Бев да гледам патики , и се изнагледав , видов некои добри... -ебате ногата голема неможам број да најдам и наминав покрај Гитар Хаус , нешо пробував гитара свирев нешо џез , и гледав цени нешо... И убавите луѓе ми поклонија Каталог од Ибанез...God bless em':.. И сеа си го листам , тука , ми течат....лиги само уше цените да ги видам па потта да ми потече |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иди в иди
уморна сум, и физички и психички, ги ставив денеска мускуливе во акција, барем нема да почнат да ми атрофираат. Мозокот ми е полн...со глупи нешта, нема повеќе место. Ако сака некој ги давам гратис, и онака мене не ми требаат.... Денеска заминав на едно место со цел да се напијам кафе, да направам еден добар муабет и да го improve my English. Наместо тоа се случи обратното - јас бев таа што го сервираше кафето, колачите и за мене бај д веј немаше кафе, која иронија човече! океј, не бев единствена! Нит муабет напрајф ни ништо, само набљудував, ко оние од OSCE. Чао |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдВид,
дискриминиацја.... Не протераа в кафана.... Кафански певаљки ги напраја моите колежки... Јас фала богу што свирам на синтисајзер... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди...
уткамицава беше тапа... интер -барса. фала богу што дадоа бар гол сеа... иначе татко ми ќе ме заебаваше бтв. не можам да сватам, во триесет и некоја минута, ибрахимович ако не се лажам го смени со тој слаткиот.. бојан како ли му беше презимето... денес нешто глеав балетанки ваму-таму... сите ми делуваа теткински.. па се решив на крај краева, да земам едни бели над глужд нешто измеѓу кондура и патика... и ваљда тие ќе ги земам.. само што имав недостиг на пари... еее теранова што ти прави... ќе изналупаш пари на крпчиња, буквално, и после сликај се... али ипак, боље вака, него ли некои нежни бели балетанки кои ќе личат ко од депонија земени по неколку дена. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идивиди
за празников останав дома, да, дома....не јадов скара, нити пиев пиво и ниту јадев шопска...се мислам, сите ги фатила некоја првомајска еуфорија дека треба да се најадеш, напиеш во некоја ливада и после сето тоа ѓубре да го фрлиш на земја да се распаѓа со години и години...велат ги собирале, ма немој, затоа по она местата таму излетнички уште има шишиња кока кола од ланскиот празник, пожолтени И така си седам јас дома, јадам сладолед во корнет и ми текна кога одев на први мај кога бев помлада, кога имав 10-12 години. Претходниот ден ( на 30 април ) се собираа пари, па се распределуваше кој и што треба да купи, после тоа спремаш еден огромен ранец, од оние планинарските и го полниш со сето она што ти дошло при рака од продавницата, се сеќавам увек земав многу смоки стоби флипс, ресана, огромно пакетче грицки и нормално сончоглед. Од дома земавме карти за играње, уствари другите земаа, јас го земав тетрисот. Другиот ден, уште од рано рано се стануваше за да бидеш таму прв, не да најдеш добро место туку од мерак, идеш на излет, ќе видиш дечковци, па ќе ги симпатишеш, затоа се бараше место од рано за да ги најдеме поубавите дечковци, лудило еј, земаш ќебе од дома, т.е. не едно туку две, едното ќе го постелиш долу на тревата, а од другото се прави лулашка околу дрвјата, многу нормално. И почнуваш да јадеш, да гледаш ваму-таму, да се смешкаш, да се врцкаш пред другите...и така до миле воље, до вечер. Со душа се чекаше некоја од другарките да речеше да одиме да шетаме, да видиме кој дошол. А да, немавме скара, беше страшно да палиш оган на наша возраст, од кај знаевме па ние, мислевме може шумата да ја запалиме, затоа од дома си носевме сендвичи, тоа беше замена за скара Е после како што минуваа годините работите се сменија, сега веќе не ти е важно местото, важно е друштвото да ти се погоди. Сега сме повозрасни, ама машките сеуште прават скара, ние само поставуваме маса и ги миеме садовите, и салатата ја правиме, многу нормално. И зш ми се промотка сето ова низ глава, појма немам |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idi vidi.....
Jas kako kavaljer ....ke i dadam i pivo i skara ......More Gajba pivo ke i dadam ....I torta ke napravam za desert ....Samo lithiumce da ne se oseka povredena |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг идивиди
јас не се чувствувам повредена, од кај па тоа го заклучил лаки не знам фино ми беше денеска, не ми беше досадно ич како и да е, фала за пивото, и скарата и тортата |
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |