![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 48> |
Автор | |||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
NASA pravi spektakularna misija u vselena, pratile ekipaz od 3 svinji i Trpe... Se redat intervjua, se predlagaat nobelovi nagradi za dostignuvanja, site televizii izvestuvaat za misijata, se intersiraat za Trpe...
Nekade u pozadina tehnickiot tim si ja vrsi rabotata: -Svinja br.1 - vkluci gi rotacionite motori i nasoci go shatlot vo pravec normalen na sonceto. - Naredbata izvrsena, odgovara svinjata... -Svinja br.2 - izvrsi merenja na parametrite i proveri gi komandite za misijata... -Naredbata e izvrsena... -Svinja br.3... Spremi se za planiranata eksk*rzija vo vselenata, da se izvrsat tocni otcituvanja na zracenjeto od sonceto... -Pristapuvam kon naredbata... -Trpe... Trpe! Ziti se, ne fakjaj nisto, samo spremi ja hranata i nahrani gi svinjite... |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||
Трпе влегува во месара. - Имате влакно од коњска опашка, ми треба за жица од бас гитара? - А да ти дадам ја дунда од крава па да свириш на усна хармоника!?
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
|
|||
![]() |
|||
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
Трпе на првиот состанок.
Ја
гледаш реката? Да. Ја
гледаш планината? Да. Ја гледаш месечината?
Да. Е, па, доста романтика,
одиме во кревет.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() Доаѓа Трпе, ги гледа децата, па оди да ја провери Трпана. Трпана го прашува Кажи колку се убави! Убави се како не. Избра кое ќе го земеме? |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Живееле некогаш Трпе и Трпана. Биле многу сиромашни
и едвај преживувале. Еден ден Трпана излегла некаде и вечерта се враќа
со 100 евра. Од кај ти се жено овие пари?
Абе мажу бев на едно дрво и едни мажи ми
рекоа да ги раширам нозете. Абе жено ти ги гледале гаќите! Утре дента пак истото. Ја
немало цел ден и вечерта се вратила со 1000 евра. Жено од кај толку пари?! Пак
да не направи така? Да ама овој пат не носев
гаќи.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |