|
Вицеви за Ноне |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Март.2010 во 21:21 |
Ноне може да му го испуши на Кан и то стоејќи..
Ноне кога ќе порасне сака да биде висока. Ноне се покрива со салфетка. Каква кола вози Ноне? На навивање Каква точка изведува ноне во циркус? Оди врз пинг-понг топче:)) Зошто Ноне не носи тампон? Ќе се сопне на врвката:)) None живее во куќичката кај Тобако Кај се шета Ноне навечер? Под кревет! Што прави Ноне на тенсико игралиште ?? - ИГРА ОДБОЈКА!:)) Што за Спилберг е зоолошка, тоа за Ноне е Џурасик парк. Никој на Ноне не може да и се фати на мало прсте! Зашто Ноне избегава да седи на тротоар? Затоа што и висат ноџињата! Само Ноне може да влезе во куќата на Jerry. Професорот: Ноне ти реков станеш да одговараш! Ноне: Абе станата сум! Ноне на плажа лежи под чадорче за коктели. Ноне може да игра стриптиз на чачкалица. Ноне нема цицки! Цицките имаат Ноне. Која е најмалата единица за големина? 1 Ноне Зошто во осмокатница Ноне се вози со лифт до трети, а до осми оди пешки? Не може да го стигне копчето за 8 ми:)) Отишла Ноне да си купи прслук, меѓутоа и рекле: Извинете,но одделот за падобрани е на вториот кат. Што е следен чекор после нанотехнологија? Нонетехнологија! |
|
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
|
Vercingetorix
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ноне е родена во Киндер јајце.
Зошто Ноне кога трча на трева се смее? Зошто тревката ја голицка за мишка. Ноне знае да направи салто под кревет! |
|
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
|
Vercingetorix
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ноне не спушта ролетни кога и е светло во собата... сама си ги префрла цицињата преку очињата и тоа унакрст!
Изменето од Boromir - 08.Март.2010 во 21:42 |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите спијат во вреќи за спиење, само Ноне спие во ташничка за телефон.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Vercingetorix
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако камион и оди на ноне она ќе помине под него... СТОЕЧКИ
|
|
anja.nja
Нов член Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле алал да ви е
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави ноне на тротоар?
седи и си ги нишка ноџињата. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Vercingetorix
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
xaxaxaxaxaxa
|
|
|
|
cindy82
Нов член Регистриран: 27.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cool site, this post includes many beautiful and informative content that I never used to be. I want to say please post some new information and interesting research. I really appreciate your way of presenting an excellent proposal. I want more and I will return here, refers
Изменето од cindy82 - 27.Април.2010 во 08:33 |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto pravi none na tenisko igraliste?
igra odbojka vicot e najak Изменето од stigma04 - 27.Април.2010 во 08:51 |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Матурската слика на Ноне...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |