|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 100> |
Автор | |||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Драг Идивиди,
Некој му ставил на Чак Норис многу неадекватен потпис под никот,страв ми е да го споменам. Јас те замолувам да спроведеш истрага и да го дознаеш виновникот за таа клевета и напад врз достоинството на Чак Норис. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka e! ako e zensko ke i bide prosteno, ama ako e masko neka mu ja misli |
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Драг ИдВид,
секогаш ќе ја блосојам Анастеа ради песните... Сите ми стануваат хит.... |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Драг Идивиди,
а бе што му се случи на Чак? |
|||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Драг ИдВид,
само Паца е тука... Сузи и Маца ги нема... Ниту пак Мендолина и Илинденка.... Повикај ги, ти го можеш тоа... |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Драг Идивиди, само Чак Норис може да се изнервира од ПИПИ долгиот чорап ..... |
|||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
drag idividi Cak se naluti malku ama na vakva dama koj moze da i se luti |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Драги Идивиди...
ја сам читала компаративна книжевност...да уште од малечка ја сам читала и америчка литература...шо? америчка трагедија...за колку ја прочита мор Пацо?... за три години...сам читала и руска...трагедија? шума мацо,шума,сам читала и словенечка литература...бруци кај,екстра кај,на ти го дај ми го и та кај |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Драг Идивиди пак ме заразија со ова оркестаров
Ти текнуе ли ма Сузи првпат кога се запознавме на панаѓур.. Каков панаѓур..тоа беше саем..јас на панаѓури не одам,да мирисам од тие лесковачки пушени мевца.. Е,коа те видов си реков шо прави оваа пу*ка кај онаа бутка..и ти пријдов и ти реков..еј женска многу ми се свиѓаш,сакаш ли да тргнеш со мене..И ти реше даа и ми купи сендвич со 4 плескавици... Па ми падна жал кога те видов кожа и коски..ушите ти се скрозираа.. |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
драг идивиди ова е врв...
мој стан е уреден у јужно македонско балканско бугарски турски стил,ако сакаш да знаеш...уз машни,фљонга,фљинти,флушки...уз грчки вазни |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a koga gledam pravo DRAG IDVID togas gledaat na krivo....
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Драг ИдиВиди....
Кој не знаеше за оркестарот
сега разбра... кој го подзаборавил
сега имаше прилика да се потсети...
Веќе два дена се прераскажува
...и се прераскажуваааа......
Сега се прашувам дали
ќе има нови епизоди..или само реприза....
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |