|
Елена Ристевска |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=57338605B0937E489C12227320CF4716
Младата поп-пејачка Елена Ристеска изминатиот викенд првпат гостуваше во Софија, каде што премиерно настапи пред бугарската публика. Според импресиите на нејзиниот менаџер од „М-2 продукција“, Иво Јанкоски, Елена поминала фантастично кај соседите, настапувајќи во познатиот „Котон клуб“. „Беше исполнето до последното место, а публиката во одлично расположение и во хор на глас заедно со Елена полни три часа ги пееше нејзините многубројни хитови и најубавите македонски народни песни кои Елена специјално ги подготви за овој настап“, изјави Јанкоски. бре бре бре - каква публика ааааа 3 часа |
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Happy Birthday Elena !
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja gleav deneska vo 'zaednicki rucek' na kanal5-kolku samosvesno i vospitano devojce!
Paa mu cestitaa rodendenot... a edno malo devojce mu vika 'golema da porasnes!' |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Елена стана музички коментатор Елена Ристеска е официјален интернет коментатор за песните кои ќе натпреваруваат на "Евросонг" во Диселдорф од 10 до 14 мај. Нашата поп пејачка ја прифати понудата од вебстраната оикотимес.цом. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утре по втор пат во ...Твоето лице звучи познато ...
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Божеее...Шо сФе певаљки станале.
Нит сум ја прател или слушал. Али деновиве за новава песна шо ја пуштила колку и да си имун,на толку коментари и постирање на песнава.Ќе кликнеш,ќе слушнеш. Ебeш текила и лимун без сол! |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |