|
Ареа |
Внеси реплика |
Автор | |
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Април.2010 во 20:45 |
Bend so Najsexy pejacka...
Kolkava usta ima... moze dve pesni odednas da ispee! Изменето од Анастеа - 05.Април.2010 во 21:24 |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ццц срам те било...
ти стварно...би ја мачел...две песни одеднаш да ти пее???... онтопик... Закон бенд... Треба поголема поддршка да се даде... И пеачката е стварно слатка... Првиот спот што го видов сеуште ми стои в глава... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ареа ги почитувам, си ги слушам, баш во моментов ми се слуша ова од нив...
Ружица има јак вокал, интересен... а и енергична е доста, ептен ја бива за журки |
|
Tor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ружица ja gleam stalno-vo ista prostorija svirevme pred 20 godini. kao nekoe devojce e .Vegetraijanka e od univerzalen Zivot. Nikad ne bila poubava.Samo zjapam vo nejzini gazovi...i usta!Vo horoskop Oven!
'Mislis deka si sloboden vo race drzish...' Ja slikam na koncerti... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер се.
Новава песна „Рашири крилја“ е преубава. Малку почетокот ме потсеќа на „Smells like teen spirit“ од Нирвана... Исто „Фрекфенција на љубовта“ ми се свиѓа. Порано многу повеќе ги слушав, сега нешто поретко, но сепак ги слушам. Како ми се иде на нивниот концерт за некоја недела ќе биде... али неам со кој ... П.С Ружица е супер. Па црвенокоса е, како не би била. Плус, гласот и е уникатен. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Tor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ружица da bese plavusa ke bese uste poubava...
Како ми се иде на нивниот концерт за некоја недела ќе биде... али неам со кој ... Tiggy Vicious so mene ke ides na koncert! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super bend,skromnata ruzica e odlicen vokal
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site moi sliki.... Do den denesen mi e omilena....
|
|
кербер
Нов член Регистриран: 29.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo koja grupa si svirel pred 20 godini ?Area postoi kolku sto znam 18 godini .
||| |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можда мисли на претходно, ваљда коа биле нешо као кавер бенд.. или евентуално го трефнал тоа, онака грубо, без да “пресмета“.. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уникатна ми беше порано. Интересен глас
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерва бев на свирка на Ареа, си се истресов поштено(генерална за утре) [:D/]
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |