IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:02
Drag idividi mnogu se raduvam i Calipso so me iznenadi vakaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

I mu vikam ja na Stevce, a be Stevce oti vaka mi pravis be Stevce, a on mi vika mendolino sea ce te cerpim , i me cerpese taka stevco moj me cerpese i me rascerpi na kraj, dekonstrukcija u diferencijala....I si vikam lelee mendolino odi da se davis u vardar ..a koa ke odam tamuuu ima so da vidam Vardar tece tece...lajna vleceгазење%20од%20смеење
aj dosta mori ti za toa li taka mi mirisas..

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:05
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Drag idividi mnogu se raduvam i Calipso so me iznenadi vakaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

I mu vikam ja na Stevce, a be Stevce oti vaka mi pravis be Stevce, a on mi vika mendolino sea ce te cerpim , i me cerpese taka stevco moj me cerpese i me rascerpi na kraj, dekonstrukcija u diferencijala....I si vikam lelee mendolino odi da se davis u vardar ..a koa ke odam tamuuu ima so da vidam Vardar tece tece...lajna vleceгазење%20од%20смеење
aj dosta mori ti za toa li taka mi mirisas..

http://youtube.com/watch?v=df9PyURceys&feature=related

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:07
Драг Идивиди размислувам за форумски женски оркестар

Сега Стефќе ти мене да ми опбјаснуеш што си барал у женски нужник?
Па сум бил моти да тражим ситно!
А така ли сега ќе идам ја у мушки нужник да тражим крупно
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:38
драг идивиди...
драг си ми.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 19:09
Драг Идивиди
ужасно се смарам читајќи те во последно време,
можеби сум само уморна,
можеби сум незаинтересирана
но дојдов до заклучок дека ме има обземено некоја досада и ништо не ми е интересно повеќе.
Пфффффффффвртење%20со%20очи
Април месец ми е класично Тапа!
Чекам соодветна пролет и малку зивост
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 21:08
Drag idividi prodolzuvam so scenario

Oti ti mene Trajco ne me sakas A....K...var  eden, De ma Suzi kako ne te sakam, pa te sama ama ti znaese deka jas sum zenet so zena invalidka...Da Trajco jas znaev i tvojata vrska so tovjata invalitka ja svakam kako pole za kulturni natprevari...Ne e toa be Suziне
Ne e toa se zbuniv....
A dali se sekavas koga prv pat se sretnavme Trajco...Da beee Suzi голема%20насмевка pa toa bese na eden panagur....
Molci goedo edno toa bese SAEM, saem na bamus....
I te gledam ja taka suzi i si vikam koa e onaa pu..ka pred onaa butka...газење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 21:12
drag idividi dali moze ovde da si rskazuvame za zenski orkestar ili da pisuvame vo nekoja druga tema..збунетост

Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 21:15
драг идивиди

ја вол...јас знам дека ти си вол Трајчо мој

кажи бајадера

Изменето од sanja-a - 25.Април.2010 во 21:16
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 21:16
drag idividi

aj reci Trajco BAJADERA...
  bajadera...
ne taka gojdo edno poglASNO BAJADERAAAAA

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 21:18
драг идивиди...
вака не сум се смеела ни сама не знам од кога...
принцес крофна... да ми каснеш од крофнавагазење%20од%20смеењеплачењегазење%20од%20смеење

Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 21:20
Drag IdVid... da dopolnam smeam li??

Pa mi padna zal ko te vidov kolku bese slab, usite ti se skroziraa kako toalet papir ti bea....

Pola plata sum ja daval za hoel Saraj...

- Pu ne ti je sram hotel Saraj go smetas za hotel? Poprato toa e sanatorium za pijanduri... Ajde seti se samo na pogledot na portirot od hotel Saraj. Gospodi Boze kakov tip seti se eden uzdrigan, eden mrsen, eden skrvaen vo ocite so edno neodredeno nacionalno poteklo,eden taka celo vreme zbivta i me gleda, SO ME PULIS MU VELAM SO ME PULIS? JAS IMAM DECKOOO... Da a ti vo toj moment najde da si gi vrzuvas kondurite. Da i toj me gleda Boze Gospode dobiv cuvstvo deka bi mozel da mi go svirne vo poln autobus..

Dosta ma Suzi narod te slusa....

-Ma me boli sundata koj me slusa.... Taka da znaes Trajco i zapameti ednas zasekogas ti si meni se i ja sam tebi se i kad tebe nema tesko mi e... газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 21:25
и на крај идивиди

и ме влечкаше во разни хотели од ШТ категорија...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 21:28
Drag IdVid ova mi e najjako....

Da se zasramite majku vi ga nabi*m, oros*ii...
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 21:28
Драг Идивиди..
Мислам дека овие над мене забегаа ептен

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.